Gott nytt jävla år!!


Skrivet: 2009-12-31 » Tid: 16:38:16 » Allmänt


kvällens outfit :


hoppas alla får en underbar kväll och tänk på att det är livfarligt att dansa i klackskor =) då slutar man på akuten = dållig övning =)


SKÄÄÄL !!!!



Over and out -----------------------------------------> för detta år iaf ;)

Vad händer 2009 i bilder


Skrivet: 2009-12-29 » Tid: 19:13:20 » Allmänt






Summan av kardemumman:

Möhippa l Bröllop l Egtypten l Kreta l Alliz 1år l Blivit gudmor till TEXAS l Banditkryssning l Julfest l Julbord l Julafton x2 l och mycket bra inköp l m.m



Gott nytt år på er alla underbara vänner!!


Julen överstökad =)


Skrivet: 2009-12-28 » Tid: 16:26:10 » Allmänt


Äntligen är all julstök över och lugnet börjar komma tillbaka, På julafton var vi hos syster i brovallen och firade med min familj. blev över förväntan riktigt lugn och bra, brukar kunna bli ett kaos när vi ärsåmånga men det gick smärtfritt de här året =) På juldagen var det dags att fira julafton #2 men Niklas familj! Niklas pappa från pajala med fru kom och hälsde på det va riktigt skoj! barnen fick massor av paket =) ska ta och skotta av bilen nu och försöka ta mig ner på byn för en snöpromenad med jenny och chili sedan handla lite för att sedan åka hem och ta en powernap innat nattskift #2 =) uppdaterar kanske mera imorn!

Puss o hej!



God jul & Gott nytt år


Skrivet: 2009-12-22 » Tid: 17:55:14 » Allmänt




ÖNSKAR JA ER ALLA UNDERBARA LÄSARE!!

på jul afton ska vi hem till min familj och fira med dem sedan på juldagen ska vi till svärmor och Olle och fira med Niklas familj! Ska bli så roligt att Jouko och Irina kommer ner också! Kommer bli så roligt! På annandag jul ska vi till ding dong på party =) kommer bli en kanon jul =)


P.S Är fortf. rökfri =) Och har fått Niklas att sluta snusa ;)


Emma <3 Niklas


Skrivet: 2009-12-20 » Tid: 18:29:48 » Allmänt




Tillsammans vi står och vi faller genom eld
Jag går genom allt för dig
Tillsammans vi står och vi faller
Över berg och hav ska jag bära dig
När vi blir gamla tillsammans och regn blir till snö
Står jag vid din sida, inte rädd för att dö
Tillsammans, vi ska alltid va' tillsammans

Vi två blir till en
Du är min högra hand, min bästa vän
Du läker mina sår
Du ger mig allt, du gör mig hel igen

Utan dig så blir jag svag
Utan dig så stannar jag
Allt jag gör, det gör jag för dig
För oss
För alltid


1 vecka


Skrivet: 2009-12-20 » Tid: 18:13:43 » Allmänt


Idag har ja varit rökfri en vecka! känner mig riktigt stolt =)

Idag va ja och Alliz ut på långpromenad i snön,, hon är alldeles galen i snön =) ärså härligt och se och längtar tills ja får lön så ja kan köpa systemkameran så ska ja ta massa snö bilder på henne =) min digitalkamera är så seg =) men de funkar så länge =) Nu har denna ledighet gårr förbi och imorn väntar en jobb vecka fast en kort dock =) jobbar bara mån, tis och onsdag förmiddag sen är vi lediga =) sen efter de så blir de tre snabba nattskift och efter de blir de lite nyåtsfirande för att sedan jobba dryg vecka =) kommer bli kanon!

Längtar till 2010 som attan! jag och älskling har planerat in så mkt skoj så kommer bli världens bästa år!
Början på april ska vi åka till kiekisievaara (lr hur de stavas) och hälsa på hans pappa och fru! blir massa skoter åkande m.m en riktig fjällsemester =) Sen den 30 April åker vi till Kreta igen med Pelle och Lena och barnen! sola och bada och dricka massa menia suprice =) och sedan ska vi planera insorbing och kålmården med terrängbana och träffa verg där någonstans emellan (blir väl under semestern) Och sist men absolut inte minst så ska vi den 7 augusti på SONISPHERE FESTIVAL!! se Iron Maiden, Alice Cooper, Slayer, Möntley Crue m.m!!! satan va ja ska rocka fett! kommer bli det bästa året nånsin!!

Nu ska ja ta och slänga mig i soffan och glo lite på tv tror ja! hoppas de är nå bra på tv ikväll oxå! Tycker det går så dåligt med filmer och annat bra på helgerna? borde ju gå mera sevärt då tycker man =)

Hoppas ni haft en toppen helg!



Älskar Niklas och Alliz MEST!!

puss o kram


I´m lovin it !!


Skrivet: 2009-12-19 » Tid: 18:20:46 » Allmänt


Jag fullkomlig älskar våran nya soffa =) kommer nog sova i den inatt =)







Nu är de intag soffposition igen =)


Lördag


Skrivet: 2009-12-19 » Tid: 11:43:06 » Allmänt


Och idag kommer äntligen våran nya soffa =) inte en dag försent utan bara nästan en månad försent =)
igår vart det spelkväll hemma hos tjoppe, det var ja, tjoppe, frida och johan som spelade lite sällskapsspel och tog någon rom o cola, blev väldigt lugnt ändå och de är skönt idag kan ja lova =) efter de så tog ja o Alliz oss en nattpromenad hem. *shiiit* va kallt de var då.. fick låna mössa o vantar av tjoppe som tur va annars hade ja nog varit en snögubbe som frysit fast utanför storkiosken =)
Imorgon är 4:e advent och då har ja varit hållit upp med rökandet i en vecka! *tjohoo* de går frammåt sakt men säkert. fast rökte ju min absolut sista cigg på måndag morgon men tycker inte den räknas som att ja rökte den dagen! vart ju bara morgonciggen =) Är tufft ibland vill ja lova och ibland känns det som att ja bara vill rycka av mig plåstret och gå ut och ta en cigg emn nu känns det som har ja kommit så här långt så tänker ja inte bara kasta bort det! Då klarar ja de! har börja känna lukter på ett annat sätt och smaker på ett helt nytt sätt =)deär lite coolt =) Men kommer bli tufft som satan på nyårsafton tror ja när man ska fest! kommer vara röksugen deluxe då. och vågar inte "fest"röka heller för då är ja nog tillbaka till ruta ett igen! ska fanimej klara det den här gången!

nog tjatat om det. Vad har ni andra gjort för skoj i helgen då? Och vad händer ikväll..? Är så tråkigt näör älsklingen jobbar man vet liksom inte riktigt vad man ska hitta på? men ja o spralliz kommer nog på nått =)

om man skulle ta och flytta så mkt saker som möjligt så de kommer in med soffan kanske? hmm.. ja får göra ett ryck lite tyst för Niklas sover ju och han vaknar ju så lätt =(

Ha en toppen lördag gott folk!

Emma är bäst!


Hej mitt vinterland...


Skrivet: 2009-12-17 » Tid: 10:26:13 » Allmänt


Vilket otroligt vacker väder de är nu! Jag och Alliz har precis kommit hemfrån en skogspromenad med Sara o Zigge och shit vad dom sprang i skogen, snön bara yrde om dem =) dom är alldeles tokigt i snön =) så himla roligt att se. (blir roligare när ja fåttlön och köpt min systemkamera så ska ja ta massa fina bilder) blir inte så bra bilder med min mob vill ja lova =) Imorn är det dags för rättegång oxå.. så typiskt att de ska behöva ta nästan ett helt år innan det blir rättegång, så man har ju glömt de mesta man såg. kommer liksom inte ihåg alla detaljer men får hänvisa till mina förhörspapper för där är de ju mera färskt om man säger så =)

Snart löning oxå =) fick sån jävla bra lön =) Har nog aldrig fått så mkt i lön någonsin!! nu blir de en riktigt jul =)
har unnat mig attklicka hem ett par ugs ja har suktat efter sååå läääänge igår när ja fick lönespec.. Niklas tyckte ja skulle unna mig dom som jag har dreglat över så länge =) så nu är dom i mina ägor snart =)

Funderar på att kidnappa Jenny och Texas idag! dom ska åka hem men ja vill inte att dom ska göra det! kommer SAKNA MASSOR!! men vi ses ju snart igen då dom kommer ner till nyår med! men tycker Andreas kan gå med på att flytta hit för deras skull! nu har ju jenny testat på linköping i 2 år så då kan han väl åt minstonde ge norberg en chans?

Nej nu lär ja fixa lite med hushållssysslorna, slängde nyss på en maksin så ska väl ta reda på den rena tvätten och hänga in den så ja får plats med mera tvätt på ställningen, sen lär ja ju köra en diskmaskin med,, mycket nu =)

ha en toppen torsdag!

Kramar


I´m gonna miss u !!


2:a dagen


Skrivet: 2009-12-15 » Tid: 16:21:22 » Allmänt


Helt utan ciggaretter! plåstren hjälper mer än ja kunnat trott, har inge röksug alls! kan t.o.m stå brevid när andra röker och tycker det bara är äckligt =) är helt facinerad =) men törs inte ropa hej än, har ändå bara gått två dagar och de värsta är inte över än, sen har ja ju haft Jenny och Texis här så har ju haft en bra anledning till att inte gå ut och röka =) då kan ja passa honom ist de är roligare =) så får se hur de går nu när dom sover nere i Norberg =sS men de ska nog gå bra =) Tack för att ni varit här gumman! Har varit hur skoj som hellst!! men vi kommer träffas massa mera i veckan! lär ju passa på nu när ni är här =)

Fick mina kläder från HM idag och ALLt passade =) så underbart! trökit när man lär skicka tillbaka för att byta någon strl eller så =) blev jätte nöjd med allt =)

nu ska ja umgås lite med min älsk och pälsk =)

Kramizzar / Emma


ledig hela veckan =)


Skrivet: 2009-12-14 » Tid: 12:49:59 » Allmänt


långledigheten börjar bra, biljetter fixade till sonisphere + att Jenny och Texas är här!! kan det bli bättre nu? nej tror inte de, jo om vi får soffan i veckan som lovat =) nej nu ska vi åka till Avesta och shoppa lite, får se om ja skriver mer senare eller inte, vill hinna umgås så mkt ja kan med dem!

hejs svejs
!!


IDOLFINAL


Skrivet: 2009-12-11 » Tid: 22:11:59 » Allmänt


HEJJA CALLE HEJJA CALLE!!!!


vilken hacker man är


Skrivet: 2009-12-11 » Tid: 02:58:01 » Allmänt



Fick lite problem med bloggen som ni kanske märkte då ja satte lösen på min blogg för att fixa till felet. Tog ett par timmar och en hel del svordommar men till slut fixade ja problemet! passade även på att testa mina kunskaper i att byta header och bakgrund och blev riktigt nöjd med resultatet =) vad tycker ni om nya bloggen?
tror jag och älsk har vänt om dygnen nu när vi är sjuka eller så sover vi för mkt på dagarna så vi inte kan sova på nätterna!

Längtar efter Jenny och Texis som en toka!
Och Veronica, Ta och krya på dig nu så vi kan ut och shejka våra lurviga =)

men nu ska ja göra ett till tappert försök!


Natti natt mina underbara vänner!

Kram kram the one and only - EMMA



God jul hälsning!


Skrivet: 2009-12-10 » Tid: 20:36:55 » Allmänt


Här kommer en lite julhälsning från oss i kärrgruvan!
God jul & Gott nytt år !!
klicka här för att se videon
http://elfyourself.jibjab.com/view/u9xatLuCIGNvzkL9dNZH

Bakis deluxe


Skrivet: 2009-12-06 » Tid: 22:15:05 » Allmänt


Årets atlas julbord avklarat igår så idag mår man som man förtjänar - men fick reda på att jag fått förlängt till sista april! wehoo nu kan man pusta ut ett litet tag till iaf =) hoppas på en fast tjänst sen *hoppas hoppas hoppas*
Har inte gjort så mkt mer idag än att sett på två filmer, hämtat hem Allizen, varit till donken och ätit, käkat lite godis och sovit =) haha känner att ja har varit väldigt kreativ =) *not*

Fick iaf reda på den bästa nyheten idag!! - JENNY och TEXAS kommer och firar nyår med oss!! undra bara vad vi ska hitta på =) men det ordnar sig nu vet ja att det kommer bli det bästa nyåret någonsin!! saknar dem så ja kan döö!! Vad ska ni andra göra på nyår förresten? kan ni inte skriva och berätta va de händer för skoj på nyår så kanske man får lite tips och idéer =)

nu ska ja ta ut min lilla vovve som är lite dålig i magen sen blire duschen och sedan filmen 2010 med älskot om ja lyckas slita han från sitt nya tv-spel Forza 3 =) haha han är som ett barn här hemma =)

nej nu vill Alliz ut så måste pysa!

Hoppas ni haft en toppen helg! Nu väntar en drygveck att jobba (med utbildning imorn förmiddag innan jobbet)

Go´kväll!!


Mina älsklingar <3<3<3



  
Niklas ute och går med texas i vagnen <---> Party party


Tisdag


Skrivet: 2009-12-01 » Tid: 20:08:05 » Allmänt


Hämtat volvo på verkstan - CHECK
Handlat - CHECK
Julpyntat - CHECK
Lagat mat - CHECK
Sytt ihop lite lakan till dubbelsängslakan - CHECK
Varit ute på långpromenad - CHECK

Nu har ja inte så mkt planer fram tills att vi ska åka till jobbet... Kanske ska kolla lite på kläder på nätet? titta om de finns nå fint att beställa?  Japp de får de bli!


Heddå heddå