Up and away


Skrivet: 2010-03-25 » Tid: 20:07:06 » Allmänt


Kan man lugnt säga att ja gjort idag! Klev upp 04.30 och åkte iväg till jobbet, jobbade till 1 och sen åkte och fiskade upp Dongen för att sedan åka till v-ås och på rättegång (äntligen blev den av) kom dit lite tidigare än vad ja skulle så tänkte va skönt då hinner ja gå på toa innan ja ska in, men nehe då,,, precis när jag hittar toan så hör ja att ja kallas in till salen 25 min tidigare än vad ja ska =) så kutade dit istället pinknödig som ett as.. jaja tog väl kanske en tio min högst =) sen åkte vi vidare mot tunbytorp och till mekonomen, sedan till erikslund och massa affärer där,, hittade iag 2 par skor =) men inga kläder alls?!! Jaja drog väl oss hemåt efter en snabb shoppingrunda och när ja kommer inte till k-gruvan så är det stopp vid storkiosken! Va nu tänkte ja!? Sedan står en bil mitt i vägen som det står arbetsledare på och blinkar som aldrig förr!! jaja tänkte ja och stannade! Plötsligt kommer bilen närmare mig och en kille kommer ut och säger att ja lär backa en 50 meter till för dom håller på att backa med en lastbil med JÄTTE maskin på släpet (Den vara gigantisk) Och de enda ja tänkte va fan va lik robinsson Robban han va och hade norrlands dialekt och allt!! haha en kopia! men men ja backade snällt.. och jisses sen kom en bara EN utan TVÅ lastbilar med varsin GIGANTISK maskin på släpen! och skulle back förbi avsmalnade vi storkiosken och åka upp mot k-gruveparken =) haha coolt som fan tänkte ja!! jaja efter många om o men så fick vi iaf åka förbi, Skynda mig hem för att byta bil och hämta Alliz så åkte vi till skogsbo och till systersonen men ett batteri till hans epa som ha handlat på biltema, hämtade även en skiddress ja ska låna med mig till Lappland.. Fick lite våfflor *mummma* sen kände ja att ja va tvungen att åka hem då ja bara flängt och farit hela dagen! Så pratade med älsklingen påvägen hem från Avesta och berättade om händelsen med lasbilarna och deras GIGANTISKA maskinerpå släpen och hur dom backa o hade sig och nämde att en karl i en blinkande bil sagt åt mig och backa och att han var groteskt lik robban från robinsson, Då berättar älsk att han jobbar som arbetsledare och att då var de nog han ändå!! Så de ni idag har ja pratat med en kändis och han var i KÄRRGRUVAN!! haha de ni?! Stort va? hehe

Ojoj vilket långt inlägg de vart nu! nu måste ja skynda mig så ja hinner se Sveriges värsta bilförare

Ha en toppenkväll!!

Imorn ska ja till The studio i v-ås och bli sminkad o stylad o fotad =)

Hade hade

UTMANAD


Skrivet: 2010-03-24 » Tid: 15:03:26 » Allmänt


Har blivit utmanad av Veronica att skriva ner 3 sanningar om mig =)
Då kör vi!

1. Jag är en jävligt dålig förlorare i spel och en jävligt dålig vinnare med =)
2.Jag har 13 skruvar och en titanplatta i benet
3. Jag är skitkass att komma på sånna här saker!
UPPDATERAT det var tydligen FYRA sanningar så här kommer den 4:e :
4.Har världens bästa man, hund, vänner och familj !! :p

Hoppas du gillade de gums!




Nu ska ja utmana tre andra och det blir:  * Jenny, Porr och Jossan!

Vad i hela helvete??!!


Skrivet: 2010-03-21 » Tid: 10:48:50 » Allmänt


Vart tog min vår vägen! vilken käftsmäll man fick sig imorse när man klev ut!! snöstorm!!! Vart kom den ifrån liksom?? Fan va bitter jag är nu! men vet två som myser gott åt de och de är kattskitarna som just nu sitter på arlanda och väntar på sitt plan till Egypten!! Svin är vad ni är just nu!! =) Nu ska ja kura ner mig i soffan med en bra flm och njuta av min sista lediga dag!


Grillpremiär = VÅRKÄNSLOR !!


Skrivet: 2010-03-20 » Tid: 18:20:43 » Allmänt


Idag tog jag och älsklingen årets grillpremiär =) Fick sånna vårkänslor! tog fram min vårjacka som ja har längtat efter att få ta på mig =) Så nu j*vlar är det VÅR!! Ikväll ska ja till Erika på fest! Ska även förbi Puumala en sväng och och låna ut lips så dom kan yla lite därborta =) blir väl att åka runt lite =) Jossan och gnubbe skulle ta Alliz (Ni är guld värda) så behöver ja inte känna stress och måste åka hem och rasta henne för att sen åkaöver igen! då kan ja bara koppla av och ha skoj! Nej nu ska ja plocka ihop lite saker och bättra på ansiktet innan ja ska åka =) Ska ringa och flirta lite med älsk på jobbet och kolla om ja får låna passaten en sväng =) roligare att åka i den än min skrutt opel =)

Ha en toppen lördag kära vänner!!
Ha det bäst i Egypten Fiffi o kattskiten =)
OVER AND OUT ---->



Nu är det fredags mys =)


Skrivet: 2010-03-19 » Tid: 11:55:07 » Allmänt


äntligen är fredag här =) själv ska man strax åka till jobbet och jobba till 22.00 så det blir väl mitt fredagsmys =) men men ja är inte bitter =) Sen är man ledig lördag och söndag! på lördag ska ja hem till erika på fest =) ska vara nykter men ska bli så kul att träffa alla! sen tänkte ja hinna med och träffa fiffi oxå eftersom dom åker till egypt på söndag dom svinen och när dom kommer hem så sticker vi upp till norrlandsskogarna =) så lär inte hinna träffa henne på sisådär 2 veckor!!! Men de ska nog gå! får krama ihjäl henne sen när vi ses =)

Nu ska ja käka lite fläskfiléwok sedan väcka min gubbe! <3


Heddå hej!

go kväller


Skrivet: 2010-03-18 » Tid: 22:53:58 » Allmänt


då har man gjort 1:a skiftet den här veckan och har ett pass kvar, kan säga att vi haft ett riktigt skitpass! Fick ut iaf 2 knippor =)sen var det bara strul resten av skiftet så man är ganska slut nu vill ja lova! fan alltså vad det tar enegri att få strulas hela tiden! Nog pratat om jobbet, idag var ja till fagersta med sara och käkade på kina med henne o marie! underbart roligt var det och gott med =) sedan åkte vi hem till marie och fikade en väng! jätte fint hus har hon! så bestämde vi att vi ska styra upp en kryssning snart =) vill så gärna åka! synd att vi inte hade råd att åka med porr och anders nu i helgen! hoppas ni kan haka på oss om vi får till nå datum som passar alla =) svår med olika skiftgång =)

Nu ska ja kika lite tv innan ja ska försvinna in i min bok!
Heddå hedddå


Snart är vi på kreta!! längtar!!

morgonstund har guld i mun


Skrivet: 2010-03-16 » Tid: 10:27:22 » Allmänt


Japp precis hemkommen från en lång skogspromenad med sara och hundarna! gud vad härligt det var =) Nu är ja full av energi men har sån jävla träningsvärk efter gympan igår (tack josse) men de e de värt för det är så jävla kul med gympan! man känner verkligen hur man tränar hela kroppen =) satan bara att ja missar passet på torsdag! men då får ja mitt pass på jobbet ist =) Idag ska jag testa blomkålsmos, någon som vet om det smakar helvete eller inte? får ju inte äta vanligt mos för min diet så ska testa de som ett alternativ =)

Har iaf bestämt mig för att nästa bil vi/jag köper ska vara 4-hjulsdriven! Det är de enda ja saknar från volvon! Fan tar mig ju knappt upp för en backe nu när det är halt med passaten.. skulle upp för backen i kylsbo (visserligen är den extrem) men kom inte upp hur jag än gjorde, så fick backa ner för hela backen och vända och åka runt ist ! Fan med en ny bil ska man väl kunna ta sig fram? eller? Jaja nog gnällt på bilen den är för överigt jätte bra! skön att köra/åka!

Fårse om ja ska ta ut mamsen på en lite åktur idag så hon slipper sitta inne hela tiden med sitt gips! funderar på att åka och hälsa på hos moster! vill ju höra allt om deras egypten resa! Fan vad ja är avundsjuk på fiffi och tjoppe som åker dit på söndag! vill oxå! men snart får ja åka till kreta och sola och bada =) och veronica du åker ju dit före oss du din sate <3 =)

Nej nu ska ja surfa vidare! kanske bloggar mer senare men nu är ja lite irriterad på en person! men de är inget jag kommer ta upp här så ni behöver inte kommentera och fråga vem eller varför. Veronica du vet!

Puss o hej

jag är för dålig


Skrivet: 2010-03-15 » Tid: 12:50:39 » Allmänt


på attblogga men när ja har världens bästa jenny och texas här på besök så hinner ja inte blogga, då vill ja vara med dem så mkt det bara går =) Har iaf haft en super trevlig helg! i fredags var ja till lotta och hon färgade håret på mig, va jätte kul att träffa henne ses inte så ofta fast vi bor i samma kummun men alla har vi fullt upp med vårat men vi han babbla av oss ganska mycket, sen kom jenny & co till norberg så vi var och kollade på ett hus åt dom... det var jätte fint!!ljust och öppet! önskar ja hade ett fast jobb så ja och älskling kunde hitta ett hus vi verkligen vill ha! men den här lilla lekstugan får duga ett tag till =) på kvällen blev de let´s dance och mys. Pålördag träffades ja, alliz, jenny, andreas, texas, martina och isabell uåpp vid myntan och tog en promenad i det fins vädret, efter så kom även porr, anders och chili va ute i över två timmar men gick inte så fort nå motion kan ja nog inte kalla det =) men va härligt att bara traska runt och prata massa strunt =) sen åkte ja hem och städa lite tills folket skulle komma upp och titta på  melodifestivlen, va jätte trevlig, ja o jennysarna drack vin medans de andra var nyktra, efter de var slut så åkte vi ner till john och fortsatte festen då älskling skulle lägga sig som skulle upp och jobba. Vi drog sedan ner till portan och träffademassa roliga människor där. Tråkigt nog så blev de lite tjafs innan vi skulle hem men vad kan man säga det är ju norberg =) haha men ingen kom till skada som tur är och vi åkte hem och sov. Igår var det rally så jag och alliz traskade upp till bålsjön och tittade på det, men efter ett tag så kom baksmällan krypandes så ja tog mig hem och bädda ner mig med två alvedon och massa vatten och vilade en timme sen kom fiffi o tjoppe och ryckte liv i mig sen blev de pizza o kortspel med dom! Älsk kom hem tidigare från jobbet igår så vi mös i soffan med bra filmer och tvprogram.

Idag har jag varit ute och gått med frida, träffade aven martina o frida o barnen, lotta och lillis, och så gick vi förbi Alliz bror winston så dom fick leka lite innan vi gick vidare. Nu är man hemma och full av energi, ska kasta på en maskin med tvätt sen invänta älskling som är och gymmar innan vi ska åka och handla lite hundmat m.m
Får se om det blir en fika hos svärmor på eftermiddan! och sesn såklart gympa ikväll !! Fan va kul!!

Summering: Har haft världen bästa helg, Jenny jag längtar tills ni bor här och vi kan umgås precis när vi vill!! Har alltid så skoj med dig bäjb <3

Här kommer lite bilder från helgen:




Nej nu dags för en tvättmaskin och plocka lite =)
Ha en trevlig måndag allesammans!

100 år sen


Skrivet: 2010-03-10 » Tid: 14:27:02 » Allmänt


sist jag bloggade känns det som =) men som sagt så har man ju tup bara jobbat, ätit o sovit! men nu har ja bara två nätte kvar sedan är de ledighet på schemat =) Och i helgen kommer TEXAS och JENNY!!! Ska fan krama ihjäl dem!! hehe nej men har saknat dem sjukt mkt! Hoppas hoppas de hittar nå hus närmare här snart så dom flyttar närmars snart så ja kan träffa mitt gudbarn och bästa vän när jag vill!!

Älsklingen fyllde år i lördags så då var de lite kalas här när ja slutade jobbet men gick och la mig vid tio tiden igen då ja skulle upp kvart i fem dagen efter igen och jobba 12h till =) Men nu har du bara 1 år kvar till trettio älsk! 1 år närmare pension får du tänka =) Men jag älskar dig mest iaf min gubbe <3

Alliz och ja har börjat lite smått med lydnaden igen och hon verkar inte ha tappat så mkt där! får se nu i vår hur det går med spåren? Hoppas hon inte tappat för mkt där heller, så kanske vi kan ut och tävla lite i sommar ja och min pälskling spralliz <3

Förskyld har jag blivit på kuppen oxå! Nu vill ja få vår/sommar, nu på en gång!! Så less på snön nu!men va mkt skönare det är och jobba natt det är ljusare när man åker hem och man har fågelkvitter =) Blev helt salig imorse =)

Nej om man skulle ta och laga lite mat då =) Får se vad de står på menyn idag =) GI skulle jag gissa på =)

Puss o kram






DOM BÄSTA I MITT LIV <3

2010-03-02


Skrivet: 2010-03-02 » Tid: 11:27:28 » Allmänt


Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Jennys födelsedag. HURRA HURRA HURRA !!!Grattis stumpan! Vet att du har redan fått den bästa presenten och det är att Texas operation gick jätte bra och att han nu slipper knölen! Så skönt att allt gick bra! Han är en riktig tuffing! Det måste han fått av dig Jenny för en starkare människa än dig det finns inte! Du är så jävla duktig! Hoppas du blir av med dina proppar snart så du slipper mer motgångar! Älskar dig gumman! <3<3



Idag är de dags för mera jobb! Var jätte skönt att komma tillbaka men mindre skönt att det finns så mkt i långmålning! men bra att det finns jobb då kanske man får förlängt sen (hoppas, hoppas, hoppas)

Nu dags för lite slösurf =)

Heddå heddå!

jobbvecka


Skrivet: 2010-03-01 » Tid: 12:09:33 » Allmänt


Idag börjar drygveckan så får se hur död man är under den men ska försöka orka blogga ändå =) kanske inte kommer vara så intressanta inlägg men vafan händer ju inte så mkt mer än jobb just nu.. jobba, äta, skita o sova =)

OCH IDAG ÄR ÄNTLIGEN OS ÖVER!!! Så nu kan man äntligen så dom program man missat under OS skiten!!
Man man ska väl vara glad åt en 8:e plats kanske? Har ingen aning om det är bra eller dåligt? =)

Nu ska ja umgås lite med min yrvakna man innan ja åker mot das atlas för ett eftermiddags skift med mina underbara lagkamrater!

Puss o hej