Här är tillskottet i familjen :) Alliz har...


Skrivet: 2011-05-17 » Tid: 12:43:58 » Allmänt


img_9429 (MMS)

Här är tillskottet i familjen :) Alliz har fått en lillebror :)


baby rum


Skrivet: 2011-05-17 » Tid: 12:37:34 » Allmänt


här kommer de lovade bilderna på före och efter renovering av baby rummet!!

FÖRE:


 


och EFTER:



Bilder på när det är möblerat o klart får ni sen =) väntar på några detaljer till innan jag är nöjdmed rummet =)
Men är toknöjd med rummet! vill ju byta med bäbis nu =)

Vilket jäkla trökväder de är idag då? Sitter hemma och inväntar älsk som är hos tandläkarn sen ska vi till mamma och käka=) skönt att bli bortbjuden på mat när man är gravid =) det är vardagslyx =) Vi har inskaffat en ny familjemedlem! en schäfer hane på 9 veckor =) han är underbar och kommer bli en stor vovve =) är redan stor för sin ålder =) bilder på han kommer senare! kan blogga in en bild via mob sen!

Nu ska ja ta ut vilddjuren på en kissning =)

Ha de gött allihopa!!


Ändrade planer!


Skrivet: 2011-05-08 » Tid: 18:04:54 » Allmänt


Detblev inge bio för oss ikväll, Jag är svullen och trött och älsk var trött efter jobbet han oxå så vi skippar bion och tar en mysig hemmakväll i soffan ist =) Ska åka ner till ica nu och inhandla lite gottit =) får kolla på filmen sen när den kommer ut i butik ist =) Ha en toppen söndag och hoppas Peter åker ur Big Brother ikväll!!



Mina två <3 an!


magbilden


Skrivet: 2011-05-08 » Tid: 10:28:23 » Allmänt


Här kommer en magbild som har efterlyst =) är en kass fotograf men den får duga =) Hoppas alla haft en underbar helg! De har jag iaf haft! i fredags så var vi ut på bruks och käkade tacobuffe med jobbet! va superskoj att träffa mina underbara jobbarkompisar! Och igår va vi till kärrgruveparken och käka lite och lyssna på trubaduren som spelade där.. va synd att de inte kom så mkt folk när dom väl fixar nått skoj där! får hoppas på mer folk i rockbaren nästa helg =) Idag ska jag för 1:a gången åka på nått som heter koutsläpp som tydligen ska vara skoj att se? får väl se om de är nå märkvärdigt =) efter de ska jag dra med Sara på loppis i parken och kolla om man gör nå fynd =) Ikväll ska ja och älsk på bio (den nya fast & furious filmen) Hoppas den är så bra som alla säger! Imorn blir de nog lite shopping i v-ås! sen har ja en fullspäckad vecka framför mig =) me like! då går veckorna fort! Längtar efter att den lille ska komma ut nu =) Men med min tur går ja välöver tiden hur mkt som hellst =/ Nej nu dags för frukost! ha en underbar dag i detta underbara väder!!