Superhelg!!


Skrivet: 2011-04-29 » Tid: 09:15:18 » Allmänt


Detta kommer nog bli en toppen helg tror jag!!
Idag ska ja vara lite barnvakt och plantera mina land =) och idag får vi grus till uppfarten oxå!! välbehövligt! Och älskling är som ett barn på julafton för idag får han hämta sin nya kärlek =) För er som missat de så har han köpt en hoj i veckan! kommer upp bild senare!! ska även slänga upp de andra bilderna jag lovat er från barnrumsbygge och födelsedag!Har varit svindålig på att lägga upp bilder men ska skärpa mig!

Imorn är de marknad och valborg så då blir de att gå ner på marknaden på förmiddagen, sen grilla lite hos kalliosari och sedan gå och kolla på brasan (har nog inte gjort de sen jag var liten) sen blir de party hos kalliosari =) ska även ha min systerson Alex här så jag har stenkoll på han =) Hoppas alla får en trevlig valborg!

Vilket jävla underbart väder vi har haft och har!! real sommarkänslor!! Synd bara man ska vara tjockis och svettas som en gnu =) men men sen får man njuta sen när den lilla är ute!

Hejja Angelika och Lars som håller på att kämpa ut sin lilla till världen!! Hoppas den lilla tittar ut snart!

Ha de göttit !!


Ny favorit!


Skrivet: 2011-04-20 » Tid: 13:36:48 » Allmänt


Eftersom alla andra får provsmaka de nya sorterna på bolaget så får ja nöja mig med att prova de nya smakerna på mer och ramlösa m.m och har hittat två nya favoriter!

 <----Mer (äpple, päron med smak av fläder & Ramlösa ananas----> 


Hehe ja vet att jag är CP men va fan man lär hitta sina ljusa stunder när man är gravid =) Idag har jag och Lotta varit ute i skogen med vovvarna så nu snarkar Alliz högt vill ja lova! Och jag ska strax åka till Fagtown och hämta gubben sen bränner vi över till v-ås och handlar mc saker till honom och jag ska få gå in på nya IKEA! Tänk va spännande en sån grej kan vara =) hoppas dom har mina lampor till babyrummet som jag vill ha!


Tycker det är lite dåligt med gissningar på om våran bäbis är pojke eller flicka? så gissa på nu vänner!!

Nej nu ska jag åka ner på byn och hämta ut min efterlängtade iphone som varit på reparation! Snacka om att man är beroende!! =)

Ha de gött alla fuckfejs!!


sista inlägget


Skrivet: 2011-04-14 » Tid: 21:23:46 » Allmänt


som 23 åring =) imorn är de 24 som gäller =) tror inte de är sån skillnad men ändå =)


Födelsedags firande hos mig imorn! Är drop...


Skrivet: 2011-04-14 » Tid: 11:52:09 » Allmänt


Födelsedags firande hos mig imorn! Är drop in så bara dyka upp under dagen ni som vill :)


babyrum - FÄRDIGT!


Skrivet: 2011-04-13 » Tid: 18:27:50 » Allmänt


Jaha då va barnrummet klart då =) vad ska ja ta mig an för projekt nu då? Ska lägga upp bilder sen på före och efter men Jossan har lånat min systemkamera och syrran min digitalkamera och blir så dåliga bilder med min mob så inväntar att ja får tillbaka kameran från jossan så ska ni få se =) är helt klart skit nöjd med resultatet =) skulle vilja byta rum med bäbis =) men får nog inte plats i sängen =) Imorn ska ja baka MASSOR så då har ja och göra iaf =) Och på fredag fyller man ett år äldre.. om de nu är nå att fira =) och på lördag ska vi till Frida på inflyttnings/födelsedags party =) fullspäckad vecka iaf =)

Ni som inte varit in på min pyttet sida måste ju gå in o gissa könet på våran lilla krabat =)
http://pyttet.blogg.se

Nu lär ja gå ner i källarn och be min karl sluta med bygget så vi kan äta lite pizza ;)

Ha de bäst!!


Hmm..


Skrivet: 2011-04-12 » Tid: 10:09:47 » Allmänt


Hej alla glada.. har suttit hela morgonen och raderat bort vissa inlägg i min privata blogg då jag tänker öppna den.. blir så jobbigt med två bloggar och nu när min graviditet inte längre är hemlig så behöver den inte vara låst =) och de mest privata inläggen har jag tagit bort så =) Här är den "privata bloggen": http://pyttet.blogg.se

nej nu är de dags för frukost och sen bär de av hem till syster på fika och hämta lite baby möbler =)

Hörs senare!


Idag fortsätter vardagen. Fortsättning föl...


Skrivet: 2011-04-11 » Tid: 11:52:09 » Allmänt


Idag fortsätter vardagen. Fortsättning följer med att få klart tills min födelsedag på fredag :) ska nu ner och hjälpa älsk med garderobsdörrarna och gungstolen :) återkommer senare! Ha en toppen måndag mina vänner!


testar att mobilblogga :)


Skrivet: 2011-04-10 » Tid: 16:53:04 » Allmänt


testar att mobilblogga :)


Hej och hå.. luden tå..


Skrivet: 2011-04-10 » Tid: 10:44:11 » Allmänt


hehe kom inte på någon bra rubrik idag =) Vi hade en super trevlig kväll här igår! tack alla ni inblandade =) Gott som alltid med grillat men man äter ju alltid för mkt =) skönt med tunna oxå kan ja lova! De dåliga av mig är att jag helt glömde bort att ta nå kort under kvällen att bjuda på.. men men ni får klara er ändå =)

Idag är de söndagsmyys!! vi ska träffa Nora o Liv, se en bra skräckis, och evspela bingolotto och kollapåBBmed Jossan o gnubert ikväll! Hoppas verkligen INTE Rodney åker ur idag då kommer BB bli så tråkigt att titta på!!

Nu lite frulle på detta så blir pyttet glad =)


Lööööördag


Skrivet: 2011-04-09 » Tid: 09:20:05 » Allmänt


Ska strax inta lite frukost sen kommer jossan så ska vi gå en lite promenad =) jäklar va de blåste inatt?!! Trodde hela taket skulle lyfta! körde karln hem till en kompis igår så dom fick dricka lite öl o snacka skit så fick ja egentid här hemma med lite tv =) Kollade på BB såklart =) Hoppasför guds skull inte roddan åker imorn!! bort med nörd patrik ist! han är ju inge kul att titta på! Visst rodney gick över gränsen senaste festen men vafan allt annat han gör är ju så jävla kul!! Han o Gurkan ska ju till final!!

Nej nu blir de frulletime!!

Ses senare!


ny design


Skrivet: 2011-04-08 » Tid: 17:50:11 » Allmänt


Som ni ser så har Tilde hjälp mig med en super snygg ny design! Tusen tack gumman! Så nu ska ja börja blogga mera =) har ju även min privata blogg så om någon inte fått lösen och vill ha de så hojta till! Nu fortsätter operation bygga barnrum! Trevlig helg på er!!


Ny design på plats


Skrivet: 2011-04-07 » Tid: 22:06:32 » Allmänt


Här har du din nya design, Emma!
Hoppas att du får mycket glädje av den!
Stora kramar / Tilde


TildeOijar.blogg.se