Ferre


Skrivet: 2010-05-22 » Tid: 12:41:42 » Allmänt


Ikväll är de fest =) ska hem till lasse på jobbet och äta god mat och festa lite med biljard och dart =) Ska bli skoj! tur med vädret verkar vi oxå få!!

Letar fortf. bil men kanske har hittat en nu =) älskling håller på att ringa på den! tack bejb du är bäst!!

hade inte mer roligt att skriva nu men over and out för faen!! ------->

biljakten fortsätter..


Skrivet: 2010-05-17 » Tid: 12:59:16 » Allmänt


letar fortfarande bil, håller på att bli tokig av att inte ha någon bil så hoppas verkligen ja hittar en snart! Har iaf mailat på några idag får se om ja får nå bra svar =)

Idag när vi åkte till avesta så va det en bil framför oss som tvärnitade så häll på att bli en jävla krock av alla bilar som åkte framför och bakom oss,, sen när vi var på willys och handlade så ringde syrranoch berättade att de va en olycka som inträffat på skogen mellan avesta och norberg så vi tog vägen över avesta hem så vi slapp stå i köer, när vi kom hem så kollade vi på wighnews och såg att det var en arbetsplatsolycka på skogen därför de var stopp i trafiken. Vi trodde nästan de va en olycka efter allas inbromsning men de var de inte. Tur va iaf att vi fick reda på de så vi slapp stå i bilköer!

Har jobbat halva drugveckan nu, har bara 4 nätter kvar nu att jobba sen är man ledig lite i helgen iaf! sen ska ja ut två övertidskift mån och tis, sen ledig onsdag med fullspäckat schema =) sen jobbar ja två eftermiddagar tors och fredag sen p+å lördag åker jag och älsko på kryssning =) ska bli så skönt att komma iväg bara vi två och äta o dricka gott =) tog ledigtpå måndag sen jobbar ja tis och onsdag igen sen på torsdag åker vi på AC/DC =) ska bli så sjukt kul!! vilket röj de kommer bli =) sen är det bara en natthelg kvar att jobba sen är man ledig en HEL vecka och är HEMMA =)haft haft oturen att vara borta mina två senaste långledigheter så ska bli skönt att få vara hemma nu! känns som man inte hinner med nå här hemma när man bara är borta och jobbar hela tiden!

Nej nu ska ja och alliz ut i solen igen =)
Ha en toppen dag allihopa!!
Kram kram


lördag


Skrivet: 2010-05-15 » Tid: 19:06:56 » Allmänt


då har man klarat av första tolvtimmars skiftet och har ett sånt grisskift kvar =( fy fan är med död än levande! Och dödare lär ja väl vara imorn antar ja! Hålle rpå att laga lite tacos nu och sedan blir de soffläge med lite tv och snask =) älsko är ute o partar så bara ja o allizen hemma så vi ska ha tjejmys =)

Orkar inte blogga mera idag! får se om ja kastar in ett litet inlägg imorn efter jobbet, de visar sig!

Hej så länge!


fredag=lååånghelg att jobba


Skrivet: 2010-05-14 » Tid: 18:59:57 » Allmänt


När andra får lång helg att vara lediga för de är kristi flygare dagar och sånt skit så få en annan jobba =( Har ju "bara" 58h kvar att jobba tills nästa ledighet =( Sen ska man ut och göra två övertidsskift på ledigheten sen! Just nu känns det som att ja typ kommer dö eller nå.. men men bara att bita ihop! ska ju åka på kryssning med älsklingen den 29:e och bara njuta och mysa och bara vara vi två =) sen den 3:e juni är de AC/DC i sthlm =) så ja kommer ha mitt roliga sen =) längtar som en toka till bägge två!  sen efter AC/DC är det bara tre skift (32h) kvar av den cykeln att jobba sen är man långledig så ja klarar mi nog ändå =)

Och ett STORT GRATTIS till min kusin och hans sambo Josefine som fick en liten pojk igår!! Han är så underbart söt lillprinsen! Hoppas bara han får en namn snart =) Blir att åka och gosa bäbis nästa vecka någon eftermiddag =)

Har sålt min "rally" opel med =) både glädje och lite sorg att bli av med den =) Var till valbo igår och skulle titta på en ny bil till mig (en mazda 6 kombi) men neiijjdå den va inte alls att köra och så som ja föreställt mig, riktigt missnöjd så nu letar ja bil på nytt och nå helt annat den här gången =) Jag är ju billös =) Förstår ni hur sjukt de känns att inte äga en bil?! Måste verkligen hitta en ny pärla snart!

Vad har mer hänt sen sist då? hmm.. näää kommer inte på någe mera! Är för trött för att tänka!

Ha de gött så hörs vi och ses nån annan gång =)


lösenord


Skrivet: 2010-05-12 » Tid: 09:42:29 » Allmänt


Hej allihopa trogna läsare! Jag kommer att sätta lösenord på min blogg så om ni vill fortsätta läsa den får ni kommentera med era mailadresser så skickar jag lösen på mailen! Vill få lite koll på vika som jag vill ska läsa och vilka som bara är här för att snoka en massa skit! Så skriv en kommentar bara så får ni lösen
(GLÖM INTE ATT SKRIVA MAILADRESS BARA)

hEJTÅ HEITÅÅ


Back home again


Skrivet: 2010-05-10 » Tid: 10:25:37 » Allmänt


Då var man tillbaka i kärrgruvan igen! Har haft en underbar vecka nere på Kreta, Massa sola, bad, god mat och goda drinkar =) Hade en jkla tur med vdret! hade varit skitvder veckan innan men vi hade över 30 grader varje dag! Så va jätte brun o fin nr vi kom hem men nu tucker ja att allt r borta igen? Varför blir de så för? Knns som frgen ramlar av en när man sätter sig på planet hem igen? Men ska sola någon dah innan jobbet har ja tänkt så kanske man är lite brun till sommaren iaf =) Om vi nu får nå jäkla sommar någon gång?! Idag har ja och Alliz varit ute på långpromenad med Fiffi och Viggo! Va jätte skönt trots att de duggade lite men de gjorde inget =) Imorn blir de samma promenix igen! lär ju försöka gå ner i vikt igen så man är med i tävlingen igen =) känns som man gått upp allt igen när man var på semester =) Nej nu ska ja kika på våra bästa år!

Uppdaterar med bilder sen kanske!

Heddå heddå