Sleepy...


Skrivet: 2012-10-18 » Tid: 21:40:17 »


Snaaaart fredag o helg! Hatar verkligen fm veckorna! Som tur är så böt jag bort nästa så efter imorn jobbar jag 3 em veckor!! = SKÖNT!!

Frank har varit knölig på nätterna hela veckan.. Funderar på om han drömmer nått otäckt? Vaknar med 40-50 min mellanrum och gråter, så fort du stoppat om honom och smeker lite på ryggen så somnar han om? Tröttsamt vill jag lova! Håller tummen att det går bättre inatt.

Imorn efter jobbet blir det kupolen och shopping :) synd bara att jag inte ska shoppa till mig :) funderar på att köpa hårfärg iaf?! Vill ha mörkare!

Trevlig helg kära vänner, nu lär jag attacksova innan frank eller växlarklockan väcker mig!!.... Som sagt skönt att det snart är helg! Den som väcker mig på lördag bör ha sitt testamente klart!

Hajj hajj


sööööndag!


Skrivet: 2012-10-14 » Tid: 17:01:59 » Allmänt


Hejjö! Igår så körde jag, Hanna & Veronica massa SKIT till tippen! sen fick ja och Hanna altanen vinterfärdig och tog in utemöblerna och Franks pool mm så nu kan snön komma =) Efter de så kom Felicia hit så drack vi lite blåbärs shots och väntade in Veronica o klimpen sen satte vi kurs mot Hedemora och gjorde ett litet depåstop på donken =) sen blidde de inflyttningsparty hos Veronica & Jonas! Var superskoj och massa folk (jag kände typ 3 Pers) vi shotta vidare på blåbärsshots och körde beerpong (jag körde med grogg ist, lite hårdare) Veronica däcka på altan =) så vi drog vidare till Avesta och kingen där vi mötte upp Fiffi & Co! Dansade, dansade och dansade lite till =) Frida stod utanför och väntade på oss när de stängde och vi käka lite Beppes innan vi skjutsa hem Fiffi och Veronica sen rulla vi hem till kärrgruvan o somnade ovaggad vid 4 tiden! Idag har jag mått alldeles för bra??!! helt sjukt med tanke på allt jag hällde i mig igår och blandade :/ men det tackar vi för!! Haft en suuuper mysig slödag och nu börjar jobbångesten komma :( 5 förmiddags skift har jag framför mig :(( Det är verkligen döden!! nu ska jag laga lite kvällsmat till Franken! TackoHej!

Vackra höstdag!


Skrivet: 2012-10-06 » Tid: 20:35:42 »


Har sovit som ett lass skit inatt då Frank haft satans ont för kindtänder som är på väg upp (stackars lillen)
Men fick en ide att jag skulle gå på en långpromenad när det var sånt fint väder idag (man får passa på), så vi knata ner på byn o fiska upp Jenny sen gick vi hem till Fiffi och Olli <3 blev bjudna på gofika så där rök den hurtiga promenaden :/ men sen gick vi till Jossan och skulle lämna en mjukisdress till Milo. Då skulle dom ut o gå så fick lite sällskap på tillbakavägen till kärrgruvan :) haft en super mysig dag så nu väntar en myskväll m gubben i soffan med en (förhoppningsvis) bra film

Ha en toppen lördag kväll!!


Dags att blogga igen?


Skrivet: 2012-10-05 » Tid: 10:22:29 »


Funderar på att ta upp bloggen igen? Vad tycker ni? Vad tycker ni jag ska blogga om? Ska suga lite mera på karamellen få se om jag har tid och blogga nu :)

Trevlig helg!!