Panikfylla


Skrivet: 2010-02-28 » Tid: 17:53:15 » Allmänt


Igår kväll bestämde ja o fiffi oss för att synda från dieten och ta en panikfylla =) Så vi spelade lite fylle yatzy och kasta i oss spriten =) sen kom frida förbi (underbart att hon kunde slita sig från OS, fast hon kikade lite på de medans ja o Fiffi gjorde oss i ordning) Sen körde hon över oss till Fagersta och Green man, där träffade vi Erika och dansa arslena av oss =) Så förhoppningsvid så dansade vi kanske av oss några kalorier =)
Idag mår man som ett lass skit! Tänkte först synda och käka pizza men styrde bort tanken och gjorde fetaostgratinerad kycklingfilé med grönsallad ist och det var mumsigt gott så ångrar inte nå att ja inte köpte pizza =)
Ikväll blir de att mysa ner sig i soffan med bubbelvatten och morot =) Men först ska ja ta en promenix med sprallizen! Och efter det en VARM dusch!

Hoppas ni haft en underbar helg allihopa!
Imorn går man på drygvecka på jobbet så kommer jobba två veckor i streck nu (ledig torsdag) så kanske inte komma blogga allt för mkt!

Lördag


Skrivet: 2010-02-27 » Tid: 14:43:43 » Allmänt


Rubriktorka! Är så rastlös i kroppen så jag vet inte vart ja ska ta vägen! Men vet inte vad ja vill göra heller, har plockat i och ur diskmaskinen. Rensat ur mina lådor och gårr igenom och sorterat viktiga papper, men nu är idéerna slut?? Känns inte som helg heller, antinga jobbar alla man känner eller så festar dom och ja kan inte festa (än) och kan inte ut o jobba övertid heller då ja inte har någon hundvakt! Varför finns de inget man kan hitta på med någon! Imorn ska iaf jag och Jossan och hundarna göra ett tappert försök att ta oss upp till stugan och skotta av taket där. Hoppas bara det blir fint väder!

Var på hälsoundersökning igår på fagersta hälsan och jag fick godkänt på allt =) Valite nervös för blodprovet men det gick galant på första försök (dom brukar alltid få lov att sticka mig ett x antal gånger för mitt kärl "hoppar bort" när dom sticker) men igår träffa hon rätt på en gång =)

Snart dags för jobbet igen, just nu längtar jag faktiskt dit =) blir så långtråkigt att vara hemma så här länge nu när de inte finns så mkt att göra!

äsch nu är ja trött på att sitta vit datorn o uggla oxå! kanske skulle testa lite PS?

får se vad de blir!
Ha en toppen lördag alla vänner oavsett om ni jobbar eller festar =)

Kramar

Tisdag


Skrivet: 2010-02-23 » Tid: 15:43:31 » Allmänt


Orkade aldrig uppdatera igår efter gympan så de får bli idag ist, Jisses vad träningsvärk ja har idag vill ja lova (Tack josefine) Men det var hur kul som hellst! och på torsdag är de dags för core =) Kommer nog ha lika ont efter de om inte mera =) Idag blir de mat o promenad med Fiffi. Har även kört mamsen till Falu lassarett idag för imorn ska hon operera fotleden för 3:e gången. Hoppas den blir bra nu!

Jo dopet var de ja skulle skriva om!
Vi åkte ner på lördag runt ett tiden, kom fram vis fem tiden till Linköping, Kan säga att det va inte lätt att ta sig fram överallt med all snöstorm. På vissa vägar så va den bara en körfil i mitten sen var de snovallar som snöat över ut på vägen från båda håll och ibland såg man bara 20m framför bilden sen vat de alldeless vitt bara! Så vi tog det jätte lugnt ner därför den långa restiden! Älskling var så duktig och köra hela vägen ner så ja slapp köra (är jätte osäker att köra i större städer o sånt, spec. under sånna väderomständigheter oxå) Men vi kom fram till slut iaf! Fick pussa lita på Texas innan jag, Niklas, Jenny och Andreas åkte till Anderas jobba för att fixa mat och tårtor! Måste säga att vi var ganska bra på det där Jenny eller vad säger du? =) Ja tårtorna gick att äta iaf =) efter vi hade dukat, fixat de mesta med maten och gjort klart tårtorna åkte vi tillbaka till Jenny och Andreas place =) Fixade i ordning i min och älsklingen lånelägenhet och nattade in =) På dop dagen var de lite kvar att fixa så grabbarna åkte till resturangen för att fixa det sista medan ja o Jenny och Kicki (Jennys mamma) fixade irodning oss hemma och packade ihop alla saker. Åkte sedan ner till resturangen och mötte upp grabbarna som var klar med allt så gick jag och Jenny till kyrkan lite tidigare än dom andra då Jenny skulle öva med han som skulle spela i kyrkan eftersom hon som skulle ha sjungit bara sket i det så sjöng Jenny själv och det va de vackraste ja hört tror ja! Den där andra tjejen kan ta sig i arslet! Jenny klarade det galant själv! Efter ett tag började folket ramla in och sen var det dags att börja dopet! Jag bar Texas och petter (gudfadern) gick in efter prästen och efter oss gick Jenny och Andreas. Dopet var jätte fint! Älsklingen filmade alltihopa! Texas var jätte duktig! Efteråt blev det mat och fika och paketöppning på resturangen där Andreas jobbar (Var en jätte fin resturang och kyrkan var oxå jätte fin) Och Texas fick massor av fina presenter! Sen var det dags för oss att börja bege oss hemmåt! Var bättre väder att åka hem i så var hemma runt halv nio tiden! Hämtade upp Allizen sen hem och moffa godis och kolla film med Fiffi &Tjoppe (va sista moffa dagen innan dieten började)
Har precis lagt in bilderna på datorn så ska väl maila över dom till Jenny och hennes mamma nu =)

Här får ni några bilder från dopet:











Lägger inte upp fler bilder här =)

Hoppas alla får en fortsatt trevlig dag!
Kram och hej

Måndag


Skrivet: 2010-02-22 » Tid: 17:29:07 » Allmänt


Hinner inte skriva så mkt nu ska på gympa med Fiffi sen ska vi ut och gå efter det men när ja kommit hem o duschat sen så ska ja försöka uppdatera lite om i helgen!


en förmiddag kvar sen nattskift


Skrivet: 2010-02-17 » Tid: 19:57:08 » Allmänt


Även om jag sa att jag var trött på nattskift så är jag så less på förmiddagar nu! är ju konstant trött ju? Är dödstrött när ja vaknar, dödstrött på jobbet, dödstrött när man kommer hem, dödstrött efter maten, pigg som faen när man är ute och går långpromenader med Fiffi, dödstrött när man kommit hem o duschat! När fan ska man bli pigg? Har dessutom druckit energidrycker med men inte faen blir jag piggare för de!? Som tur är så är de sista förmiddagen imorn sen får man sovmorgon =) Men då är de en natt kvar sen oxå (egentligen tre) men eftersom jag ska till Linköping och bära in mitt gudbarn TEXAS så har ja kompat! INGET I VÄRLDEN KAN FÅ MIG ATT MISSA DE! Tycker att ja borde varit piggare med förmiddagar när man får se lite dagsljus och solsken ? Spec. efter alla nätter jag jobbade innan! Men tydligen inte!

Har iaf hunnit med och tvätta lite idag som tur är! men mycket tvätt kvar oxå men de tar vi imorn eller nå =) har iaf tvättat så jag har tills i helgen de e viktigast nu! Nej sak jag ringa Jenny och kolla hur de går för henne! Hon är så duktig och fixar så mkt! Texas kommer få ett SUVERÄNT dop!!!

Ha en fortsatt trevlig kväll!!

Här var du inte så stor plutten, och jag kommer väl knappt känna igen dig på lördag!
Saknar dig och din underbara mamma!! <3<3<3


Fettistisdag och massa STRUL


Skrivet: 2010-02-16 » Tid: 19:00:40 » Allmänt


Har nog aldrig varit med om maken till världens sämsta tisdag på jobbet? Allt krångla och tröttast ever va man oxå men man kämpade sig igenom sina 8h iaf och fick åka hem tillslut =) när ja kom hem hade Älskling gjort middag (chili con carne o ris med kokta grönsaker till) Käkade lite och gottade till de med semla efter maten =) fast fick även semla på jobbet oxå :s så nu har ja precis kommit hem från en lååång promenixmed min nya tränings coach Fiffi =) Son några av er kanske redan vet så har ja anmält mig till en vikt tävling på jobbet! minskar man 5% av sin vikt eller midjemått så får man pris och den som går ner mest av alla motsvarande sin kroppsvikt får 20h komp i juni, håller man dessutom sin vikt till i december sen så får man ytterligare 20h komp =) Tycker det är en kanon grej från Atlas sida att arrangera detta =) Så nu är det bara att strypa åt socker och kolhydrater intaget =) Va även ute och gick en timmes promenad igår med älsko, fiffi o tjoppe! Nu ska ja riva ut gamla sängkläderna så Niklas kan bädda i rena =) sen en dusch och lite bra tv på det ska nog göra susen så men är laddad för nya tag på jobbet imöra =)

Sorry för att det inte kommit upp nå bilder från i lördags men ja hade så sjukt jävla skoj hela kvällen men sen blev det massa tjafs på morgonkvisten men de är lugnt nu! Så tack alla som var med och hade skoj i lördag! Bilder kommer sen när Niklas lagt in bilderna på datorn och gjort om dom till JPG bilder =) Nu blir de nykter ett tag eftersom ja ska försöka komma ner lite i vikt och form =)


Nej dricka upp proteindrinken sen in i duschen!

Ha en trevlig Tisdagskväll och hoppas ni ätit massor med SEMLOR!!







fredag snart lördag =)


Skrivet: 2010-02-12 » Tid: 12:28:33 » Allmänt


Japp idag är de fredag vilket betyder att imorn är de änrligen lördag! och vi ska ha houseparty med badtunna o grejjor =) kommer bli så jävla skoj =) längtar typ ihjäl mig eller nå =) haha !! Snart dags för lite jobb! 13.36-20.00 el 22.00 berorpå om ja vågar ta två timmar komp eller om ja blir snål nu när ja har ganska mycketpå kompkontot =) men det kommer ju gå åt lite MYCKET komp i April =) Menmen de visar sig hur mkt hemlängtan ja har tills ikväll.. ev. så får Nicko sällskap av två av mina syskonbarn <3 ikväll som ville sova här! Är ja världens bästa moster eller vad? hah!!Nej nu ska ja surfa vidare tills de blir dags för jobbet! ska ta ut min älskade vovve på en kisstur oxå innan ja åker så hon klara sig tills Älsko kommer hem från gymmet =)

Hoppas alla får en trevlig helg! kommer blogga på söndag med bilder från lördagen =)


Emma <3 Rommen


utmattad de luxe


Skrivet: 2010-02-10 » Tid: 19:12:38 » Allmänt


Har legat hela dagen och frysit o svettats om vart annat, trodde först ja fått ferber men som tur va så hade ja inte det så pratade ja med mamma och hon trodde det var utmattning, har jobbar mycketpå sistonde och sovit dåligt så kroppen säger väl till nu att ja lär vila! så har typ sovit nästan hela dagen så nu lär ja hålla mig vaken så ja kan sova nå inatt! Imorn är det dags att jobba igen men är bara 2 eftermiddagar så de ska nog gå bra =)


Nu är det inte långt kvar till Texis dop =) åhh vad jalängtar! Jenny ringde idag och gick igenom hur dopet kommer att gå till och jag börjar faktiskt bli lite nervös men det ska nog gå bra! klarade ja att gifta mig så klarar ja de här för min puls har aldrig varitså hög som den var när vi skulle kliva in i kyrkan! (inte ens när ja kastade mig ut från ett plan) så då kan ni tänka er hur rädd ja var då =)

nej ska kasta mig på soffan igen och mysa lite medälsk innan han ska och jobba!

Ha en fortsatt trevlig onsdagskväll =)


Rallynight & Shoppingdag


Skrivet: 2010-02-09 » Tid: 21:03:45 » Allmänt


Igår va jag och Rallymärta (fiffi) ute i farten och sladda lite (mycket) blir mer idag så folk som har 4-hjulsdrift kan ju vara beredda för vi kommer nog hamna ute i snodrivorna igen o igen o igen =) Kul som fan var det! tyvärr hade ja dåligt med batteri i kameran så blev bara en kort film =) men idag är den full laddad så ikväll nlir film =)

Idag har ja varit hela dagen och handlat med Johan och Dongen! Hittade ett par baggy jeans som ja älskar redan (har dom på mig nu) sen hitta ja lite stuffs till älskot tills alla <3-ans dag =) Sen en flaska morgan tills på lördag =)

På lördag blir de tunnbadning och middag här på hedemoravägen =) Veronica om du vill o kan så är du välkommen att partajja med oss!! Får se hur många vi blir men får väl bada i omgångar annars =)

Nej nu ska ja surfa vidare =) kommer nog upp bilder på byssorna imorn kanske =)

Puss o kram


övertidshelg


Skrivet: 2010-02-06 » Tid: 16:19:07 » Allmänt


Jobbar in lite komp i helgen så därför det inte blir så mkt bloggande! Har två 12h nattskift kvar nu sen är man 32h komp rikare =) ja behöver massor med komp så det skadar ju inte =) Får se när man får tid att gå ut nå mer och jobba! Nu ska ja käka lite sen är de dags att börja rulla mot atlas igen =) Hoppas ni andra har en toppen helg!

Kraam

Livet är orättvist ibland!


Skrivet: 2010-02-05 » Tid: 07:03:52 » Allmänt


Fick ett sorgset men vackert skrivet sms av Frida igår som berättade att Arve ska få somna in idag =( Så orättvis att han bara fick vara med i 1,5 år! Men det går inte att göra något utan det bästa för honom är att få somna in och slippa medeciner och att inte få leka eller äta annat än spec. foder! Förstår att det är ett jobbigt beslut dom tagit, samtidigt som dom vill ha kvar sin vovve så måste dom tänka på hans bästa oxå! Mina tankar är med er idag! Ni ska veta att det bara är och ringa om det finns något jag kan göra för er! <3<3<3

Hittade en fin bild på Alliz och Arve!
Vila i frid Arvis <3


Herre GUD !!!


Skrivet: 2010-02-04 » Tid: 17:43:34 » Allmänt


Är ju verkligen den bästa rubriken på detta inlägg =)
Nu får hon väl ta och ge sig ?




När ska hon sluta vara så jävla patetisk?
HAHA ja smäller av! Va ska hon hitta på härnäst?
Hon slutar aldrig att förvåna mig =)


Detox


Skrivet: 2010-02-04 » Tid: 16:24:49 » Allmänt


Japp nu har ja bestämt för att börja! Fick hem det för en vecka sen men tänkte att ja skulle vänta tills ja kände att ja verkligen ville det och nu idag bestämde ja mig för att testa de! smaken vart helt OK så det ska nog inte bli några promblem! gäller bara att komma ihåg att man ska drick de under hela dagen och inte i ett svep =) Har iaf vägt mig innan och ska väga mig sista dagen av kuren få se om man går ner något kilo så är ju det bara ett plus (men inte därför ja detoxar, utan för att rensa upp inne)

Nu är älskot ute och skottar av hela uppfarten så nu slipper ja det idag *härligt* så ja ska väl ta och ställa mig vid spisen och kocka lite tills han kommer in så ja får nå käk innan jobbet! Idag sova ja till halv fyra!!! HALV FYRA!! har aldrig sovit så länge men satan va utvilad ja va när ja klev upp! bruskar alltid vara trött i typ två timmar efter de att ja klivit upp men nu va ja hur pigg som hellst! hade mobilen i handen när älskling väckte mig så måste nog stängt av mitt alarm och sovit vidare =) nu kanske man blir pigg på jobbet inatt =)


Nej nu ropar spisen!!





Ge mig sommar nu! Sommar, grillfester, bada och SONISPHERE !!!

Dra åt helvete


Skrivet: 2010-02-03 » Tid: 18:39:44 » Allmänt


jävla snöslunga!! Ja är inte så brapå det där har ja märkt och defenetivt inte med uggs på som är snorhala! Ja halkade mest bara runt i snön!Dessutom så var det inte sålätt att göra det när det är snöstorm ute heller! Men var ju tvungen att komma ut med bilen så ja kunde ta mig till affären ju! Nu är jag iaf äntligen hemma och inne igen! *pust*
Men de värsta är att det inte ens syns att ja har skottat innan ja åkte för nu är de lika mycket igen, får väl lov att ut o skotta igen innan ja ska till jobbet! Älskling bestämde iaf att han skulle sköta skottningen hädanefter så fixar ja nå annat ist =) Har nog aldrig svurit så mkt som ja gjorde nyss =) haha Grannarna lär ju fått sig ett gott skratt om dom såh mig =) men men då har man roat någon iaf och det är alltid skoj =) Nu är min lasagne på uppvärmning i micron så ska slänga i mig den och data nörda lite innan det är dags för skottning no.2!

TACK GODE GUD för den hederliga snöskyffen! Den funkar bäst (dock ska man inte ha uggs då heller)

snart dags för näst sista nattskiftet med!

Ha en toppen onsdagkväll allihopa!

Åhh nej


Skrivet: 2010-02-03 » Tid: 16:55:32 » Allmänt


Vilken jobbig dag de blev nu.. Lär ut och skotta av uppfarten så ja kommer ut med bilarna och kan åka och handla *suck*

Men kan trösta mig med att ja äntligen kommit på va jag ska köpa till älsk i alla hjärtansdag present! <3 men kan tyvärr inte avslöja det härdå han läser min blogg =) så tyvärr hjärtat får du vänta till den 14:e =)


Nej nu på men vinterkläder och ut och dra igång snöslungan =)


heddå hej

Så jävla bra


Skrivet: 2010-02-02 » Tid: 19:30:47 » Allmänt


Läste nyss den här annonsen på aftonbladet:




Hahah!!! Man kan tydligen skapa ett parti om vad som hellst numera =)
Men helt klockrent!!!

Back again


Skrivet: 2010-02-02 » Tid: 17:24:02 » Allmänt


Sådär nu har man gjort sig lite mat och bakat muffins (vilken hemmafru man är) Undrar om ja ska slänga på en maskin tvätt oxå? Eller så tar ja o slöar framför tven en stund innan de är dags att åka till jobbet? Japp så får de bli =)
Men först - provsmaka muffins =) *smaskens*





Blev lite stora kanske =) men de bjuder ja på =) mer njutning bara

FMLYHM


Skrivet: 2010-02-02 » Tid: 15:40:32 » Allmänt


And then? Jo vaknade idag så var både urinvägsinfektionen borta och var mkt bättre i låret =) men är trött som ett as så vet inte men måste ha sovit dåligt på förmiddan men de går ju att åtgärda senare! Tror aif att det kommer bli toppen med 5-skift! nu har vi bara tre nätter kvar ist för fyra som vi brukar ha =) *passar mig ypperligt* Ska även höra med Nonne om det är ok att ja kommer ut och går mån-ons eftermiddag med dom för behöver lite *mycket* komp till Texis dop =) Har som sagt hittat klänning nu iaf, nästa stora problem - SKOR? Va hittar man snygga stövlar utan klack som inte kostar multum? Hojta till om ni vet =) glad för alla tips =)

Skulle ha klippt mig i lördags men ångrade mig i sista sek (inte likt mig alls) så ringde syrran och ställde in och då visade de sig att hon ändåså hade glömt sina klippsaker hemma (hon jobbade)  så var väl ett tecken eller n´å? haha.. får se närmare sommaren om ja klipper av mig det då eller behåller det =) D lär ju visa sig!

Snart är Alliz inne i höglöpet oxå *härligt värre* Och det bästa är nog att hom blir lite lat när hon löper och inte är hyperaktiv som hon alltid annars är =) så vi får lite "semester" under hennes löpning =)

Åhh vad sugen ja blev på muffins? kanske skulle ta och baka lite sånna någon dag? Ta med och bjuda jobbarpolarna? Ja det ska ja göra idag =) Bra nu fick ja nått att göra =)

Hejs svejs !!



Dom bästa !!


Bloggtorka+uringvägsinfektion


Skrivet: 2010-02-01 » Tid: 09:07:09 » Allmänt


resulterar i dåligt med bloggande!..... Återkommer när ja har orken till det....