nu blev de glappt


Skrivet: 2012-01-11 » Tid: 12:23:26 » Allmänt


men inlägg på några dagar men har haft fullt upp och nu när min iphone e trasig så lär ja blogga från datorn och de finns de inte så mycket tid till! Jag har börjat min viktnedgång nu sakta med säkert =) igår skrev jag och Linda in oss på gymmet och börjar nästa vecka men olika pass. Ska testa de olika passen först och sedan se vilka vi tyckte va roligast =) ska köra minst 3 pass i veckan. på de blir de promenader vilket jag redan börjat med, ska även testa en diet som en på Nickos jobb hade kört och han gick ner 20 (!!!) kg på 8 (!!!) veckor!!!
och Han var mätt och inte nå hungrig så hoppas den fungerar även på mig =) 

Frank väer så de knakar, han har börjat åla iväg nu så nu kan man inte bara lägga han på golvet och tro att han ligger kvar där =) Nej nu utforskar han ALLT!! Står väl inte på förrän han kryper =) Snutten min!! <3

Nej nu lär jag ta tag i hemmets bestyr.. Och invänta att mamma ringer efter hon vaknat upp från operationen!
Ha nu en superbra dag för det ska jag ha!



 


årsdagen


Skrivet: 2012-01-07 » Tid: 10:24:31 » Allmänt


Idag har jag och min älskade man varit tillsammans i 5 år!!
Tiden går fort när man har roligt =)
Älskar min underbara familj mest av allt!


    


klick klick


Skrivet: 2012-01-06 » Tid: 17:49:12 » Allmänt


sitter och beställer lite godingar till mina öron! hittade en sida från USA oj jisses va mkt fint de fanns!!
men blev bara två olika plugs denna gång =)

Dessa två blev det:

 

Tog mig även ut på en em prommis efter att ätit lite våfflor!
Ikväll blir det att åka till Skinnskatteberg och basta och bada tunna! Ha en trevlig fredag alles!!
<3<3<3


hård natt, helvetes morgon!!


Skrivet: 2012-01-06 » Tid: 11:19:30 » Allmänt


Frank har knölat hela natten och blev hysterisk på morgonen (gryning!!) Stackars älskling hann bara sova nån timme och jobbar nu fm =( en annan hade migrän och hade inga piller hemma alls så fick ta vetekudden som lite hjälp. Vid 4.50 tiden somnade tillslut en grinig kille så då fick man iaf sova en 50 min till, sedan var det uppstigning! Kommer bli en tuff dag! han har fortfarande inte somnat än så nu ligger han i sängen och leker så hoppas att han somnar snart så man kanske får blunda någon min till! Idag blir en lugn dag! känner att jag inte har allt för mkt ork idag! ska försöka ta mig en promenad på em nu när de är soligt ute!
Nu tror jag att han somnade så nu gäller det att attacksova!
ha en toppendag!


Tuff natt, ingen morgonpromenad


Skrivet: 2012-01-04 » Tid: 09:49:26 » Allmänt


Testar att blogga från mobilen..Har varit en tuff natt med en stormande Emil och en gnällande och knölande Frank och en skällig Björn så det blev ingen morgon promenad idag :( får ta en senare om jag hinner. Ska ner på byn och fika med lite vänner, sen får vi besök av Moa och Bosse, sen ska vi ner till Frida på dejt :)

Ha nu en toppen dag!


Nytt år, Nya tider


Skrivet: 2012-01-03 » Tid: 18:13:30 » Allmänt


Dags att ta upp bloggandet igen! (vet att jag sagt så förut) men de går lite i perioder de där sen beror de på hur mkt tid man har. bloggade mera när man kunde blogga från mobilen men den appen verkar hel cepig för går inte att ladda upp bilder? så nu ska ja blogga från datorn så fort lilla ligisten låter mig sitta här nån min =) Mycket har hänt under 2011. Vi har fått världens underbaraste Frank <3 och skaffat våran "lilla" Björn =) m.m och kan summera detta som ett mkt bra år! Hur har erat nyår varit? Frank blev 6 mån den 28 dec och de märks att han växer och nu börjar det hända massor =) man hinner knappt med längre =) Men nu har jag tagit mig i kragen och ska kosta på mig ett gymkort =) ska köra igång nästa vecka! Ska försöka hinna med 3 pass i veckan men de beror ju lite på hur Nicko jobbar med då det är kvällstid och pajen ska sova! Morgonpromenader har vi oxå börjat med så nu ska ja bara lägga om maten lite så kanske de snart syns på vågen oxå! har inget nyårslöfte om att gå ner eller så utan vill bara komma igång och sluta bete mig som en fikatokigsoffmunk =) Har ni några nyårslöften? Ska ta tag i tvätthögen snart somvillbli invikt i byrån.. men slänger upp lite bilder från jul o nyår först =)


Julen:

        


Nyår:

             


+ några bilder från dagens lekdate:

    

tack o hej !!!