Off we go =)


Skrivet: 2010-04-30 » Tid: 10:52:44 » Allmänt


Hehe !! Idag sticker vi till Kreta!! Bye bye then!! =)

Over and out ----->

Kreta here we come!


Skrivet: 2010-04-28 » Tid: 17:53:08 » Allmänt


Just d på fredag stciker vi till Kreta på en veckas semester!! Ska bli så skönt att få komma till värmen och njuta en vecka! Har jobbat en massa nu så ska bli skönt att komma bort och koppla av lite! Har jobbar förmiddagsvecka nu och är helt slut! fattar inte hur ja kan vara så trött? Sov före åtta igår kväll och va lika trött imorse när klockan ringde som ja alltid är! Hur många timmar ska man behöva sova innan an är utvilad? dom rekommenderar ju åtta timmar men de funkar inte för mig?! =( Men men som tur är så är det bara imorn kvar att gå upp! Sen får man sova ut =)
Packat och klart har ja med! bara älsklingen kvar att packa!

Marknad har det varit oxå! Va så jäkla kul att träffa Jenny och Texas och Andreas men blev jätte ledsen när dom åkte utan att säga hejdå =( *SHAME ON U* Hoppas bara att de gick bra att köra hem och att ni lever? Har inte hört nå från er! Vill inte ringa och störa heller när ja skrev att du kunde höra av dig när du hade tid gumman! <3

Nej nu ska ja pussas lite med min underbara man sen ska vi till Lappens och äta romantisk burgare med strips =) hehe sen vidare till Avesta och kolla om de är nå "Sopis" ikväll annars blir de väl hem och mysa massor!! Har verkligen saknat honom nu när ja jobbat som en galning och varit som en zombie när ja kommit hem!

Men de ska vi ta igen på Kreta då det blir massa mys med dig älsk!
Och när ja kommer hemså är jag FAST ANSTÄLLD =) så jävla skönt!

Ska styra upp party när vi kommer hem oxå så vi kan fira mig, Älsk, Veronica & Frida!! Och PORR du skulle oxå vara med!! =)


Här kommer några bilder från kreta förra året:





Nej nu ska ja dra vidare!!

Ha de gött!!

WHAT THE FUCK?!


Skrivet: 2010-04-22 » Tid: 11:30:53 » Allmänt


Ska det verkligen snöa nu? Det får de bara inte göra!! Ska ju vara grillning och marknad i helgen och då passar inte snön in i den bilden! Så FÖRSVINN!!!

Idag är de dags ett ordinarie eftermiddags skift sen har jag bara ett skift kavr att jobba denna vecka sen får ja umgås med mina älsklingar!!

Har glömt skrivit att jag har världens bästa man!! Fick en romantisk kryssning av honom i födelsedags present! Han är inte klok men jag älskar honom mest! <3 Ska bli så mysigt att åka iväg bara du och jag och mysa och rå om varann! Du är mitt bästa!!

Nu blir de att laga lite mat innan ja ska rulla mot jobbet! köttfärssås och spagetti står pådagens meny =) Inte så lyxigt men är ju på älgfärs så lite lyxigare än vanlig med nötfärs! Dessutom så är det ju svärfar som jagat och dödat älgjäveln med så då smakar det ännu bättre! SKJUT FLERA ÄLGAR = Bli Emmas idol =)


Komp komp mera komp....


Skrivet: 2010-04-21 » Tid: 10:34:02 » Allmänt


Har jobbat en massa övertid nu för att få in lite komp och för att det fattas lite folk här och där, några är sjuka, några sitter fast på skottland m.m så då fick ja gå ut och jobba lite och de behövs komp till kreta så de passar mig perfekt även om de tar lite emot att jobba de tre dagar av min korta långledighet ;/ men men imorn ska ja jobba ordinarie iaf, och kanske ja kan gå ut och köra förmiddagmed så jobbar ja dubbelt imorn och är ledig fredag ist annars så går ja ut tidigare på fredag och jobbar mina 8 !/2 timmar så får ja sluta tidigare, Är helt värdelöst att jobba fredag eftermiddan! då missar man ju halva helgen.

I helgen kommer Jenny & Co. hit =) Lääängtar MASSOR!! Då ska vi åka en massa karusell och ha massa skoj, bla ska vi grilla oxå =) *mumma* Linda och Hans kommer åsså och några till! Veronica om du inte har nå för dig så är de bara att du pallrar din söta röv hit och partar med oss!! Mej misses u a lot!! <3

Ett stort grattis till PONTUS som fyller år idag, tyvärr kan ja inte komma på ditt kalas men kommer förbi på fredag efter jobbet med paket =)

Nej nu ska ja kika på vår bästa år, sen andra avenyn sen är de dags att rulla mot jobbet igen =)

Ha en toppen dag min underbara vänner!!


Barnvakt


Skrivet: 2010-04-18 » Tid: 20:31:50 » Allmänt


Att vara ensamstående med 4 ungar, 4 hundar och 1 katt plus allt som hör hushållet till är inte lätt vill ja lova men ja överlevde! Kan säga att barnen va lättast att ta hand om, värre var det med djuren! fattar inte hur marie och stefan orkar plus att dom jobbar på de oxå! Shiit hur dom hinner med! ja har varit ledig men ändå inte hunnit med allt ja skulle vilja! Vet nu iaf att ja vill absolut inte ha barn än! vill kunna dra iväg och handla precis när ja vill, vill kunna lägga mig och ta en powernap om ja känner för de, vill kunna sticka ut o härja kl 00.00 en lördagkväll om ja vill! Och jag har inte tid med barn nu i mitt liv! Vill få ordning o reda på Alliz träning oxå! Nej barn för vänta länge för våran del! Men har haft mycket kul med mina syskonbarn i helgen =) vi har busat, lekt, spelat spel, ritat, kollat film och myst massor!

Men nu va de skönt att komma hem till älsk och bara mysa med wipeout och lugn o ro =)

I veckan blir det att jobba över så mkt de bara går så ja slipper kompa när vi åker till Kreta!

Hör av er om ni är promenadsugna någon förmiddag!

Nu fortsätter myset med älsk!!

heddå heddå

1 år äldre


Skrivet: 2010-04-16 » Tid: 14:43:39 » Allmänt


Jahapp då var man ett åräldre då =) Och fullt hus var de från att man gick upp tills man åkte till jobbet =) men va roligt att träffa alla! Fick jätte fins presenter! Och idag kommer Lotta och Robert hit på lite fika =) Sen ikväll ska ja och Fiffi hem till svärmor och spela spel och dricka lite vin =) Imorn blir det att åla över till Avesta och bosätta sig i skogsbo tills på söndag och vara barnvakt =) och på söndag så ska ja och Fiffi testa på zumba fitness i fagersta =) ska bli as roligt!  Älskar ju att dansa så det där måste ju vara skit skoj =) ja Så långt har ja hunnit planera min lediga tid =) men är nu ledig tills på torsdag! Fan va skönt! men får se om Petri o Svenne får komma hem från skottlans annars kanske man går ut och jobbar över lite =) Alltid bra med komp =)

Nej nu lär ja kila!

Tack så mkt för alla gratulationer och presenter!

Kram kram

Ojojoj hur ska ja hinna?


Skrivet: 2010-04-14 » Tid: 14:11:13 » Allmänt


Kom på att fan ja fyller ju imorn, och hur ska ja hinna med allt jag vill göra idag? Lär städa och plocka bort lite skit, ska baka, skulle vilja ut och gå i det fina vädret,  ska beställa tårta och köpa lite gott och bjuda på till jobbet, Fixa nå mat + matlåda !! hur ska ja hinna det innan ja ska på tupperwareparty 18.30? sen skulle ja behöva hämte däcken till bilen så att älsk kan byta dom imorn förmiddag! ojoj kan bli lite tajt med tid! Tur man har bästaste FIFFI som kommer upp snart och hjälper mig med bakningen =) Tack gumman du är en PÄRLA!

Nej nu har ja inte tid att sitta här längre!på med lite bra musik och börja städa =)

Heddåe

Mat o blogga


Skrivet: 2010-04-13 » Tid: 20:23:44 » Allmänt


Har kommit fram till att ja bloggar bäst när ja käkar mat =) så nu sitter ja o käkar lite mat innan jag ska iväg och jobba natt igen och då kan ja passa på att blogga lite mera. Gick skitbra på jobbet inatt men var gristrött hela natten! hoppas ja är piggare inatt men börjar få en oroväckande huvudvärk! tog nyss treo får se om den försvinner!

Fick paket idag från HM men varor som va kvar från min förra best, men fattades fortf. 2 saker!! hoppas dom kommer innan vi ska till kreta! men fick iaf två st linnen, ett par nya skor och jackan jag beställde till Niklas! Fasen va snygg den var! hoppas nästan att han inte kna ha den så kan ja ta den =) hihi nej men den var grymt snygg! skulle oxå velat haft den men är ja snäll kanske ja får låna den ibland =) eller hur älsk? ;)

Var till veterinären med Alliz och hennes öra igår! det va de ja trodde, början på öroninflammation. Så nu har ja i nå droppar i örat morgon o kväll i 14 dagar så får vi se om hon blir bra sen!*hoppas hoppas* tycker så synd om henne när det aldrig blir helt bra!

Näst nästa helg är det marknad och då kommer min älsklingar hit!! kan de bli bättre?! Då jävlar ska ja dansa arslet av mig =)  Vad ska ni andra hitta på på marknaden?någon mer som ska ut? Veronica hakar du på? Mej miss u!

Nej nu ska ja packa väska och glo på tv tills ja läråka!!

Puss o hej!



Haha hittaden en JÄTTE gammal bild på mig och älsklingen från hotellet =)

fick till de iaf


Skrivet: 2010-04-13 » Tid: 15:38:11 » Allmänt


Haha efter mkt knepande o knåpande fick ja till kodmallar o skit =)

bloggen gone!


Skrivet: 2010-04-13 » Tid: 15:17:00 » Allmänt


Som ni märker såär min blogg lite cp just nu! fiffi har fifflat lite med den så skulle ja försöka fiffla tillbaka den men de gick käpprätt åt skogen så nu blev de bara värre =) letar efter någon som ska hjälpa mig med en ny blogg design oxå så återkommer när den kommit!

Happy Day !!


Skrivet: 2010-04-09 » Tid: 17:37:53 » Allmänt


Idag är en toppen dag! Helt jävla underbar för att vara exakt!!

1. Så fick man fast jobb idag =)så jäkla underbart! nu behöver man inte grubbla över pengar nå mera!
2. Har jag varit ute på en skön promenix med Lotta och Fiffi och träffat massa underbara människor!
3. Älsklingen har lagat min bil och tvättat den!! Han är för underbar min älskade man!
¤. Fiffi och tjoppe kommer hit och grillar med oss ikväll!!

Ska bli så underbart gott och en bra avslut på en greit day!




Nu ska ja leta lite bil så länge =)

JOBB!!


Skrivet: 2010-04-07 » Tid: 21:07:35 » Allmänt


Fick idag reda på att ja får förlängt till sep. och sedan fast jobb!! Fan vad lycklig ja är nu! Inte behöva oroa sig om att bli arbetslös!! Nu kan man äntligen planera livet lite =) första blir att köpa en bättre bil för jag sprängde ljuddämparen på opeln idag =) haha vilken jädra smäll de blev =) men de bjuder ja på!

Japp skåååål då !!

Heddå hej

Niklas Virtanen Gustavsson


Skrivet: 2010-04-06 » Tid: 11:28:05 » Allmänt


Du är mannen i mitt liv, Du är den som gör mig glad. Du är den jag alltid vill leva med! Jag älskar dig så oerhört mycket! Du förgyller mina dagar! Utan dig skulle ja gå under! Du är min allra bästa vän och min älskade man! Är så lycklig att få vara din fru! Jag älskar dig mest av allt och kommer göra allt för att göra dig lika lycklig som du gör mig!

Puss din E.


Fuck off and die!


Skrivet: 2010-04-05 » Tid: 12:04:41 » Allmänt


Ja nu var de ju ett tag sen jag bloggade och här kommer ett inlägg med lite allt möjligt som har hänt på sistonde och saker om hur ja känner och tycker just nu! Kan de så kan ja med =)

Först så har ja och älsk varit till Lappland och hälsat på svärfar och Irina! Var hur underbart som hellst men var den värsta bilresan ja gjort någonsin! never ever again! nästa gång blir de flyget =) Vi var ute och pimplade och var över till finland och hälsade på Niklas farmor mfl. träffade även niklas farbröder.  Åt toppen godmat och hade de underbart mysigt där uppe, Alliz trivdes som aldrig förr hon ville nog inte åka hem igen! där uppe så lekta ALLA med henne och hon fick massa gottgottit att äta =) så nog trivdes hon där alltid =) nu tycker hon att vi är tråkigt som inte roar henne 25h/dygn =) Vi var även till jukkasiärvi (tror de stavas så) Ice hotel! Var tokfint men satans kallt där inne =) men coolt att dom orkar bygga upp det varje år och sedan måste dom riva ner de igen sen året efter så bygger dom upp allt igen och så har dom hållit på i 20 år eller nått =) Ett måste ses om ni reser uppåt i landet! Har även sett/kört över höga kustenbron =) va riktigt fränt de med! Kan tänka mig hur fint de är där på sommaren! Martinas pappa bor ju så att han ser det! hur nice som hellst! Jag och älsklingen pratade om hur lite men är ute och ser saker egentligen, som när ja var liten minns ja att vi var mycket ut och åkte när ja var liten och på helgerna, vi kunde till exempel åka till nusnäs och kolla när dom gjorde dalahästar, eller så kunde vi åka till leksand, rättvik och vidare runt siljan och fika och käka på fina caféer och resturanger. alltså inte större utflykter men mysiga ändå! Sa att vi ska oxå göra så sedan när vi får barn så dom får komma ut och göra saker =)

Ja skulle kunna skriva hur mkt som hellst om allr vi gjorde där och hur underbart det varmen de har ja inte tid till utan nu har ni fått reda på lite därifrån iaf! (bilder kommer senare för ja vet inte hur man konventerar om bilderna till jpg format)

Igår var ja med Fiffi, Tjoppe och Jossan till romme alpin och åkte snowblades! 1:a gången på MÅNGA år =) och första gången sen ja bröt fotleden! men det gick helt OK tyckte ja! trodde inte ens ja skulle klara ett enda åk men ja klarade ett gäng iaf =) Va kanonväder men tyvärr så var de mycket snö i backarna så blev svårt på vissa ställen =)

Ja nu ska man ju börja jobba två veckor i streck oxå men sen så jävlar kommer JENNY, TEXAS OCH ANDREAS HIT!! Ska bli så mysigt!! saknar MASSOR!!

Och en sak till, jag kan bara inte hålla käften längre, Är så less på folk (nämner inga namn utan känner att ja menar lite folk i största allmänhet) som säger att ingen hör av sig och ingen vill hitta på något och att dom är så ensamma och inte har några vänner kvar, och att sedan dom fått barn så hör ingen av sig längre. Kan tala om att ja har INGA barn och inte fan hör mina vänner av sig till mig mer för det, utan ja får oxå se till att höra av mig annars så tappar man kontakten! ligger inte bara hos en person att höra av sig hela tiden utan man kan vänligt ta upp sin mobil och ringa själv ovh fråga hur den andra mår eller vad som kommer hända i helgen m.m  Tycker det är elakt att skriva och säga att ALLA skiter i en när det finns dom som har försök, och har kommit och hälsat på och som har försökt att hitta på saker med dom om och om igen men då går de aldrig eller så orkar dom inte eller så är det nå andra dåligt ursäkter eller så skiter dom bara i att höra av sig! men då ska man fan inte klaga på ALLA heller! utan då kan man ta det med dem man tycker bara skiter i dom och inte dra alla över en kant! Så nu fick ja det sagt! nu känns det mkt bättre!

Nu dags för lite mat innan ja ska fara mot jobbet!

P.S Kommer inte berätta vilka ja syftar på så ingen idé att du frågar heller..!!