Halloween maskerad/fest ikväll


Skrivet: 2009-10-31 » Tid: 15:05:22 » Allmänt


Ikväll styr vi upp en halloween maskerad här, som älskling sa de är valfritt om man vill klä ut sig eller av sig =) ska bli jätte skoj! Va lite trött tidigare, la mig runt ett tiden igår sen upp vid sju och körde frida till tåget, sen in på coop och handla lite sen hem till mamma och äta frulle och hälsa på lite, sen hem med sakerna vi handlat sen åkte vi och hälsa på lille Alvin. han fick en JÄTTE nalle ab oss och ett par stickade sockor av mamma, tog massa bilder men hinner ej lägga ut dem nu så får bli en samlig blandning imorn men bilder på alvin och alla clowner ikväll =)

ha en toppen lördag
=)

Fredagmys


Skrivet: 2009-10-30 » Tid: 22:37:11 » Allmänt


nu har man äntligen kommit hem från denna arbetsvecka! dags att ladda om och samla lite nya krafter tills nästa vecka som blir natt vecka!

imorn blir det lite halloween maskerad/fest här!ska bli så skoj o se vad alla klär ut sig till! hoppas på många bilder ja kan visa sen!

sov gott!


shopping


Skrivet: 2009-10-30 » Tid: 12:36:48 » Allmänt


Varit i Avesta med Lotta och shoppat baby kläder till myran! kunde ha handlat för hur mkt som hellst =) hittade massa coola saker! men kan tyvärr inte lägga ut bilder på de nu för då ser ju jenny de innan hon får dem =) och ja lovar jenny har inte köpt i strl 50 =) haha köpte även en mössa till mig själv=)

nu ska ja betala älskling lite sen ska ja käka sedan blir de åka till fagersta och säga upp kortet på arena för att sedan stämpla in på atlas och göra sista skiftet eftermiddag, men är ju tillbaka på mitt skift lag på söndag så =)

happy halloween på er!!

see ya!

baby BOOM


Skrivet: 2009-10-29 » Tid: 22:37:20 » Allmänt


GRATTIS TILL JENNY OCH ANDREAS som fick en SON inatt. han vägde 3440g och var 49 cm lång! Du är så duktig gumman och han är så perfekt =) JAG ÄR VÄRLDEN STOLTASTE, LYCKLIGASTE OCH GLADASTE GUDMOR !! Så på fredag packar vi väskorna och drar till linköping! Vill åka redan nu men tänkte dom skulle få andas lite innan ja stormar dom! Här kommer en liten bild på min älskade GUDBARN



Han är världens underbaraste !!!
<3<3<3



Och Grattis till FRIDA OCH ALEXANDER som fick sin lilla ALVIN den 23 okt. han är oxå helt perfekt! ska träffa honom på lördag och kanske imorn med.

Lilla Alvin och Frida <3<3<3


Och Grattis MARTINA OCH MIKAEL till er lilla prinsessa ISABELLE. Har ju tyvärr inte hunnit träffa henne än för har kommit massa saker i vägen som min förskylning m.m men snart så =) kanske i veckan om ni har tid?

Massa bebisar nu man kan gulla bebisnäsa med =)


Nu är de en snabbdusch som gäller sedan i säng och kolla lite tv tills john blund hälsar på

Natti natti

ny dag, nya utmaningar


Skrivet: 2009-10-29 » Tid: 09:30:51 » Allmänt


Blev inge promenad idag med porr och martina, den här jävla förskylningen vill ju inte gå över nån jävla gång! tråkigt för vill ju träffa isabelle, men vågar inte chansa att smitta henne som är så liten så bäst att vänta tills man är frisk o kry. då lovar jag att höra av mig martina!

ska väl försöka ta det lite lugnt tills man ska till jobbet. bara två dagar kvar nu sen helg =) ja iaf en dag helg =) men bättre än inget =)

nu ska ja glo vidare på nätet och sedan äta frukost!

ha en bra dag!

Satan i gatan


Skrivet: 2009-10-29 » Tid: 00:08:45 » Allmänt


Ingen är så glad som jag just nu =) har fått förlängt på jobbet och ska få gå tillbaka till 4-skift på mitt älskade skiftlag =) kan livet bli bättre nu? Allt känns verkligen toppen! har gått bra på jobbet oxå fast man blir jämt trött där, måste vara dålig luft därinne =) men nu är ja pigg igen, fast borde nog knoppa in snart! blir en kort helg, jobbar till 22 på fredag och börjar 20 på söndag =) men de är ja glad för för då får ja jobba med mina älskade lagkamrater =)

Imorn ska ja o porr ut och gå en sväng med vovvarna på förmiddagen, får se om martina o isabelle följermed, porr surrade nå om de =) och snart kommer mitt älskade gudbarn till världen oxå =) <3<3<3

nej nu ropar sängenoch tv´n!

Veronica!!!! I FUCKING MISS U !!! <3<3<3<3


natti natti

vilken härlig dag =)


Skrivet: 2009-10-28 » Tid: 10:36:43 » Allmänt


gick upp i åtta tiden och gav Alliz lite mat och gjorde mig i ordning, åkte ner till byn och mötte upp frida sedan gick vi en lång promenad med Alliz o Ludde. på väg tillbaka till frida träffade vi porr och chili och stannade och surrade en liten stund. sedan gick vi hem till frida där jag hade bilen stod. åkte sedan till ica och in och handlade lite mat så när ja kommer ut så är fria, älex och alvin utanför =) gudd så söt han är! va bra att ja hann träffa dom ;) men ska ses i helgen med =)

känner att jag är full av energi idag så hoppas bara de håller i sig på jobbet med =) nu ska ja datanörda vidare sedan blir det lita mat =)

ska till lena och gratta innan jobbet oxå


GRATTIS LENA OCH LOTTA SOM FYLLER ÅR IDAG!!


kram kram

ny dag, nya utmaningar


Skrivet: 2009-10-27 » Tid: 12:04:54 » Allmänt


har nog sovit bra inatt för känner mig piggare än någonsin och har fått lite gjort här hemma idag innan man ska till jobbet. ja vad ska man mer skriva? hmm.. har nog inte så mkt att skriva nu så får skriva mer ikväll om jag orkar =)
ha en bra tisdag alla!

kram kram

tjohoo


Skrivet: 2009-10-26 » Tid: 08:19:28 » Allmänt


idag är rösten lite mera tillbaka =) man kan iaf höra vad ja säger =)  igår kväll var vi hem till fiffi och tjoppe på mat o film, va jätte gott och skoj. va lite seg tills telefonen ringde och lena ringer och berättar att de brinner på atlas (mitt jobb) shiit tänkte jag och vaknade till. men som tur va så gick det att släcka snabbt och ingen kom till skada! tur de iaf!

nu ska jag betala lite räkningar sen blir det frukost!

see ya!

trallalalaa...


Skrivet: 2009-10-25 » Tid: 16:55:13 » Allmänt


nu vill jag ha min röst tillbaka... eftersom ja inte kan prata så får ja väl skriva av mig lite =) har kollat på film med tjoppe o fiffi på dagen och ska hem till dom på middag när älsk slutar. och veronica, jag fick i håret själv =) haha blev jätte paff. men nu vet jag iaf att de går.

nu ska ja ta och plocka ur diskmaskinen, det sjuka är att jag tycker det är så kul med disk nu så försöker få den full så ja kan få diska =) bästa investeringen nånsin!!  Nu fattas bara soffa, vill ju ha hem den nu men kommer om en månad. men de går väl fort de å.

Nej nu ska ja glo lite tv tror ja och ta mig en lite frukt, börjar bli hungrig!

ha en trevlig söndags kväll. bjuder på en bild på spralliz så länge


då har man en blogg igen


Skrivet: 2009-10-25 » Tid: 12:56:50 » Allmänt


första inlägget =)
Veronica fixade till min blogg igår för hon vill att jag ska börja blogga igen, så de ska jag.
Igår blev de fest och nyss kom fiffi och tjoppe upp med mat (kunde inte passa bättre med bakismat just nu) nu blir de rygg läge på soffan o kolla film med dom.

imorn jobb igen =) sista veckan (förhoppningsvid får vi förlängt) *hoppas hoppas hoppas*


heeejjj tååå