yahapp


Skrivet: 2010-01-27 » Tid: 18:09:14 » Allmänt


Då va halva veckan snart gjord =) härligt =) Idag har jag varit till fagersta med Jannica och ätit på kina och solat solarie! Gud va skönt de va! Var 100 år sedan ja sola solarie, Hur avkopplande som hellst! Det blir fler gånger vill ja lova! När ja kom hem fick ja skotta av altan så man kom in för de va så mkt snö, Vem har beställt det här?!! Ja vill lixom ha sommar snart jue! Bort med snön NU!! Efter det vad ja ut på en skogspromenix med sprallizen (Och jisses va hon skutta runt i snön) gick i skogen där typ ingen har gått så de var MASSOR med snö så hon nästan försvann =) haha hon älskar det! Hoppar som en känguru =) Nu ska ja ta och skutta in i duschen och invänta att älsko kommer hem från v-ås så man hinner kramas lite med honom innan det ärdax där nattskift no.3


Ha de bäst Fuckers!!




Söndag


Skrivet: 2010-01-24 » Tid: 12:03:42 » Allmänt


Då var det söndag igen och de är dags att jobba igen =) men inte nu utan ikväll! men går ut två timmar tidigare så att ja kan samåka med grabbarna så slipper ja ta egen bil bara för två timmar + att ja behöver lite komp så de skadar ju inte heller =) Igår som va min enda ledig dag spenderades först med att städa hemmet och rensa bort en massa saker överallt, sedan åkte vi ner och handla lite stuffs på ica, för att sedan laga ungspannkaka =) va så himla gott, kunde ha ätit ihjäl mig =) När jag sedan skickat iväg gubben till jobbet så satta ja och surra med folkpå msn alldeles för många timmar för sedan åkte ja hem till Fam. Johansson och spela spel och käkade lite mat. Åkte sedan hem med en trött lite spralliz som slockanade på en gång vi kom innanför dörren, Sen ringde en füller DingDong och ville hem till Fagtown så skjutsade hem honom men innan de stannade vi till på Atlas för att säga hej till älsko som jobbade! Så somnade väl vid halv tre tiden inatt (bra med tanke på att man ska jobba natt i natt) så gick upp vid kvart över tio och tog mig en dusch (Vill ha badkar nu!!) slängde i mig lite frukost och nu sitter jag här =) Ska ta och slå in Hannas paket och åka dit på en fika strax! sen är det bara hem och slänga ihop lite mat och sedanåka till Das Atlas för 12h nattskift =) Fin start på nio nätter =) Och sista dagen att vara fattig för kl 00.00 inatt ramlar lönen in =) *härligt härligt*

På Onsdag ska ja med Jannica till Avesta och sola och på Torsdag ska vi till blge och shoppa lite =) och någon dag i veckan ska ja följa med henne till Ludvika =)

Hoppas alla haft en toppen helg!

Heiitåå!!


Vad i hela HELVETE??


Skrivet: 2010-01-23 » Tid: 16:57:51 » Allmänt


Vart är Avesta påväg? Tur man flyttat därifrån! Man kan ju inte bo där nu? man vet ju aldrig om man är säker där längre!!




Helt sjukt alltså!!

INGEN RUBRIK


Skrivet: 2010-01-23 » Tid: 11:57:13 » Allmänt


kommer inte på någon rubrik för detta inlägg handlar inte om nå speciellt heller just..

Är ledig idag men börjar nattvecka imorn igen! men ska bli skönt med nätter ist för förmiddagar =)
Fick åka och hämta älsklingen från jobbet imorse, Han ringde tjugo över tre och berättade att han blödit näsblod kraftigt i nästan två timmar och fick inte stopp på det heller så han började känna sig yr. Jag kastade mig på telefonen till sjukvårdsupplysn. och dom sa att ja skulle hämta hem honom genast och försöka få stopp på blödningen annars skulle ja ringa tillbaka! fick några bra råd jag skulle testa för att få stopp på det. Men när ja kom fram hade Niklas lyckats få stopp på det själv som tur va men han var blek och trött så ja tog med honom hem iaf! Han behövde nog vila sig lite, inte bra att förlora så mkt blod. Så idag har Emma beställr järn tabletter plus massa annat bra och ha till vårat apotek här hemma =) Usch blev så orolig inatt! Han brukar ju blöda näsblod titt som tätt för att han har så ytliga kärl i näsan! men han frå ju alltid stopp på det ganska fort och vet precis hur han ska göra. Så när han själv inte vet hur han ska göra då blir man orolig! Tur allt gick bra!

Jag har nästan till 100% bestämt att ja ska klippa mig nu ist för att spara ut håret, men vet inte hur ja vill ha det? har kollat in massa olika korta frisyrer men ju mer ja kollar ju flera alternativ hittar ja och då blir det bara värre =)


Den här låten strömmar ut i högtalarna, Älskar den!



Nej ju ska ja böra plocka lite här hemma! kanske slänga på en tvättmaskin oxå kanske? Får se hur långt orken räcker =)

Trevlig helg hörrni!!


Ojojoj


Skrivet: 2010-01-21 » Tid: 15:36:48 » Allmänt


Vad längesen de var ja bloggade och vart tar alla dagar vägen? känns som jag har tusen saker att göra men hinner inte med en enda =( Först så jobbar man så ska man laga mat och äta sen har man hemma sysslorna som handla, tvätta, plocka disk m.m sen är de ju läggdags =)

Någon som har tid och lust att lära mig lite skit om photoshop någon dag i helgen? skulle verkligen behöva hjälp med en sak =)

Tänkte ja skulle prova mig på att sockerbanta oxå? någon som hört nått om det? läs lite överallt att många bara rasat i vikt när de slutat med socker. Men nu tänker jag ju inte sluta med socker som i allt socker utan det onödiga socker som i godis, Kakor, den varma chokladen på jobbet m.m får se om det blir någon skillnad! Kul att testa bara och se om det gör skillnad på vågen =)

Har hittat en ny favoritfrukost =) Lätt vaniljyoughurt med skivad banan i och fullkornsknäckemacka med mjukost på *mmums* ja som aldrig äter frukort annars har numer börjat längta till ja ska äta frukost =) konstigt hur de kan bli!!

Pratade med Linda idag och kanske vi ska dit nästa helg och bowla, gå ut och äta och bubbla lite och festa där då =) *Hopppas*

nej nu ska ja ta och sufa vidare! många bloggar att läsa sen ska ja nog beställa lite stuffs =)

ha de bra!


Och den stora nyheten är....


Skrivet: 2010-01-15 » Tid: 15:45:35 » Allmänt


ATT VI KÖPT NY BIL =)  Ledsen att behöva göra er besvikna ni som trodde vi skulle ha barn =) Niklas ville först inte att ja skulle skriva något utan att folk skulle få se de själva =) men när alla typ trodde att jag var på "tjocken" så sa ja att det är lika bra att skriva och berätta vad hemligheten va så inga rykten börja gå i den här lilla hålan =) Älskar nya bilen! det är helt underbar! och så mkt smidigare än klump volvon =)

Idag har ja o sara varit ute och gått en lång skogspromenad med vovvarna, sen käkade ja och älskling lite sen efter han åkte till jobbet så slocknade ja på soffan =) va skönt att ta en liten powernap! Igår så åkte jag o Dongen hem till Johan och våldsgästa lite, sen kom Erika över så åkte vi alla ner till ica och handla lite taco saker sen hem till mig och gjorde tacos *mmums* sen va de dags att åka över till fagtown och hämta älskot från jobbet sen åkte vi hem och spela yatzy med Frida, Dongen och Erika =) Var en jätte skojjig kväll! Hoppas de blir skoj ikväll med då bästaste Frida och jag ska hitta på nå busigt =) Älskling skulle bli med sen när han slutar!

Nej nu ska ja plocka lite här hemma!

Ha en toppen helg!!

Puss & kramen


För dålig,,,


Skrivet: 2010-01-13 » Tid: 14:50:19 » Allmänt


Har jag blivit på att blogga. men har så mkt att göra nu när man ärledig så tiden räcker nästan inte till =) Vi ha haft fullt upp dom här dagarna som varit men kan inte berätta ngt än för vi vill hålla det hemligt ett litet tag till =)
idag har vi eldat tunna och håller fortf. på med det, är som en gigantisk isbit där i =) kommer nog aldrig att få den tinad känns de dom =) får kanske elda hela natten =)

Älsko har tagit massa fina vinterbilder på Alliz som ja lägger upp så ni har nått att kolla på =)
BTW har slut på pengar och sms på mob så vill ni nå mig så får ni slå en pling =)

Heiiidååå

     
                                             

Frustrerad


Skrivet: 2010-01-10 » Tid: 04:18:51 » Allmänt


Ska börja jobba om 1h 40 min och har inte sovit en blund på hela natten! Hur i helvete ska detta sluta? ska jobba 12h dessutom! men sen så jävlar är ja ledig så då ska det fanimej sovas =)

3-års dagen <3


Skrivet: 2010-01-07 » Tid: 10:33:01 » Allmänt


Idag har ja och älskling varit tillsammans i tre år =) Tänk så fort tiden går och så mkt roligt vi hunnit göra =)och många fler år blir det!! Älskar honom lika mycket nu com ja gjorde då om inte mer till och med! Han är min Familj, man, sambo hjärtevän och bästa vännen! Med honom klarar jag vad som hellst! <3

Eftersom älsklingråkade hitta sitta paket igår så fick han öppna det då och jag fick öppna mitt sen på kvällen när ja kom hem från jobbet. Jag fick det nya lips tillxbox 360 =) som ska ska yla till den skivan! älskar det! Den tråkiga är bara att jag jobbar eftermiddag och han natt så endagången vi ses är på jobbet, för när ja kommer hempå kvällen har han åkt till jobbet och när han slutar så sover ja och när ja går upp så sover han och när han vaknar sen har ja åkt till jobbet =(men nästa vecka jobbar han bara två skift och jag är ledig sådå får vi massa tid tillsammans och jisses vad ja ska umgås med honom!!

Hoppas alla får en toppen dag!

Puss o Kram



Niklas & Alliz betyder mest !!!

Måndag - Arbetsdag


Skrivet: 2010-01-04 » Tid: 12:22:15 » Allmänt


Första arbetsdagen 2010 börjar idag! dessutom så börjar ja med dryg vecka =( och som pricken över i:et så har ja fått urinvägs infektion =( Vi var ju och åkte pulka och grillade korv i klackberg igår och måste ha blivit kall då eller nått för nu är den här! Ja som har klarat mig så bra tills nu! fan helvetes jävla skit! Trodde ja hade byggt upp nå bra immunförsvar för de eller nått men näe då! fan fick ju uringvägsinfektion t.o.m i Juni förra året! hur lyckas man med det liksom? Sen brukar ja få de direkt de blir nån minus ute men har klarat mig ända tills nu !!

Ja ja pratade med doktorn iaf, hon sa ja skulle dricka mkt vatten och citron vatten och kissa massa så kanske de gick över av sig själv, men vet att ja testat de varje gång och de hjälper aldrig! Menfår väl vänta några dagar o ringa igen så kanske man kan få pencelin. Tänk om man kunde ha pencelin redan klart i sin journal så kunde man bara ring läkarn så kunde hon skicka recept till apoteket så man kan börja behandla direkt så slipper man gå dit och testa sig när man redan vet att man har de! har man haft den 3-4 ggr/Vinter i ca 4 års-tid så då borde man kunna känna symtomen! Men men...

Nu ska ja packa väskan och göra mig klar till att sätta fart mot Atlas och jobba skiten av mig =)

Häjj Häjj !!!


2010


Skrivet: 2010-01-02 » Tid: 15:28:50 » Allmänt


Tycker det ser snyggt ut att skriva 2010 =) Men har inte vant mig så mkt med det än, men men Hade iaf ett super bra nyår! God mat, trevligt sällskap, gott o dricka och super roligt hade jag =) så jag är nöjd! 

Igår var vi tillVästerås och bowlade lite först sedan käkade vi på Max och sen åkte vi till Linda och Hans och badade bubbelbad =) kunde inte blivit en bättre start på det nya året =) ska bli fler gånger bestämde vi, kul och göra nå man inte gör annars =) Jag vann inte bowlingen men de hade ja inte räknat med heller kunde ju bara konstatera att det är lättare att bowla på Wii =)

Idag har ja skottat av hela uppfarten och gången upp till huset för att ens kunna komma ut med bilen, sedanåkte ja ner på byn och vinka av Jenny,Texas och Andreas som åkte hem idag! men kommer hit snart igen hoppas jag =) Sen var ja in på ica en sväng och handlade lite. Kom hem och tänkte att nu ska ja bara ta det lugnt och njuta av ledigheten men sen sg ja disken så då plockade ja ur diskmaskinen för att sedan plocka i den på nytt och köra igång den =) sen kom jag på att ja skulle behöva tvätta lite underkläder såslängde på en maskin med tvätt oxå, så nu sitter ja och data nördar med gott samvete =)

ikväll blir de film med älsko och sedan kanske lite pulka o skoteråkning vi får se vad de blir, annars kanske de blir imorgon ist =)

Nej nu ska ja glo lite andra sidor! ville bara skriva av mig lite här

  

Heiiitååå.....