kort inlägg


Skrivet: 2009-11-30 » Tid: 16:48:17 » Allmänt


Är barnvakt till Moa och Pontus för Sara jobbar kväll sedan ska ja hem till Fiffi och Tjoppe på lite mat för att sen åka och jobba natt på atlas =) inatt var ja så trött så ja skulle nog kunnat somna stående! hoppas det gåt bättre inatt!

nu ska ja återgå till barnvaktandet =)


Söndag


Skrivet: 2009-11-29 » Tid: 15:52:36 » Allmänt


Då var det söndag och helgen har gått så fort. Har varit bakis hela dag och glott på film. Nu sitter ja och laddar för att åka och jobba ett 10h nattpass. *jippie* känner inte alls för de! men men behöver ju pengarna =) upptäckte nyss att när mina räkningar dras imorn så har ja 30kr kvar på mitt kort =) Tur att ja har köpt alla klappar iaf. får leva lite fattigt denna månad men nästa månad så får vi ju bonusen från Atlas så då blir de en bra lön!

Så ni som har messat mig så är de för att ja inte har nå pengar på mob som ja inte har svarat!

Nu ska ja ta en lite powernap innan jobbet! Klev upp tidigt idag sålär försöka få någon mer timmes sömn!

Heeeiiipa


Fredag och HELG =)


Skrivet: 2009-11-27 » Tid: 22:13:37 » Allmänt


Fan vad härligt med lite sovmorgon,, imorn ska ja sova till åtta sedan ska ja och Fiffi åka till Valbo och handla lite julklappar. Hoppas man hittar allt så har man allt klart sen! Idag har ja jobbar förmiddag sen var Tjoppe förbi på en fika på eftermiddan efter de åkte vi till svärmor och svärfar för att träffa dom och Anna & Martin & Liv & Nora, gudars vad stora dom blitt och dom knatar och pratar hela tiden =) så fort de går alltså, när vi såg dem i aug så kröp de och hade väl tagit några stapplande steg men nu gick dom för fullt =) Efter de så åkte vi på bio i Avesta med Fiffi & Tjoppe (luftslottet som sprängdes) Stieg Larsson filmerna är kanon och böckerna likaså. Fast tyckte nog att andra filmen var bäst! På söndag väntar första nattskiftet på nattveckan! ska bli skönt med nätter, dom är skönare att jobba än förmiddagar.

Nu ska ja interneta vidare och klura på lite klappar =)

Ha en toppen helg, ska försöka hinna med att få ut bilder på Nora & Liv imorn om jag hinner!

puss & kram


jisses amalia.. Vad är de som händer i byn?!


Skrivet: 2009-11-25 » Tid: 15:35:12 » Allmänt


  Väpnat rån och bränder på två ställen. Detta börjar likna wallander filmerna.. är de därifrån kriminella får sina idéer ifrån nu för tiden? Man kan ju börja undra.. full rulle va de iaf på byn när ja skulle handla lite. avspärrningar och poliser överallt =) Tur att norberg är litet iaf =)

försökte lägga ut artiklarna från wighnews (lr hur de stavas) men de gick inge bra! så ni får väl gå in själva där och läsa =)

Har köpt sluta rökaplåster idag får se om det går bättre då? känner mig riktigt peppad nu att sluta!

neei nu ska ja göra mig lite soppa! Ha en fortsatt trevlig onsdag!

pöss o hej


dålig på att blogga


Skrivet: 2009-11-24 » Tid: 15:13:54 » Allmänt


har ja blivit igen men känns som ja inte har nå vettigt att skriva kan ju liksom inte skriva att ja jobbat. ätit och sovit för har mest gjort de =) Igår va ju lite lektant till lille Alvin medans mamma Frida julstädade lite =) vi kollade tv och bloggade lite så tog vi oss en lite tupplur oxå =) va jätte mysigt! tur man har vänner som har barn så blir man sugen kan man "låna" ett litet tag =)

Har inte haft så mkt att göra på jobbet idag så dan gick hur segt som hellst =( men nu är man äntligen hemma igen! men ska strax över till Avesta och kolla på lite julgardiner, nytt tv-rums bord och köpa lite hundmat =)

Förresten har även skaffat bilddagbok igen.  NickosEmma heter ja där oxå orkar inte lägga upp alla bilder här så tycker de är smidigare så här =) Där finns bl a bilder på texas och från i helgen med fest o bäbis m.m

Nu ska ja käka lite innana ja lär åka!

HejSvejs!!

Emma & Alvin bloggar


Skrivet: 2009-11-23 » Tid: 15:59:36 » Allmänt


vi bloggar lite medans mamma frida diskar =)

Blääää


Skrivet: 2009-11-20 » Tid: 14:08:09 » Allmänt


Vad seg jag är idag, trots morgon skogspromenad med sara, zigge o alliz. Hann hem och laga lite mat åt älskot innan han drog iväg till sthlm. så nu ska ja väl få fingrarna ut arslet och göra mig i ordning för en tacoskväll i fagge. Orkar inte blogga mer ikväll och kommer nog inte blogga mer imorn heller för då jävlar anamma ska ja umgås med texis och jenny och andreas!!

så ha en trevlig kväll så får vi se om ja slänger in någon rad senare kanske =)

heejjjjjjdåååå


Inredningsparty


Skrivet: 2009-11-19 » Tid: 17:35:06 » Allmänt


Snart dags för inredningsparty =) och vi som hade fest här igår, dåligt planerat av oss vi storstäda i förrgår och hade fest igår så de var bara att städa idag oxå =) men nu är vi klara med det iaf =) Verkar som de bli mkt folk ändå =) först lät ingen sugen att komma och nu skickar folk mess hela tiden och vill komma så får se hur vi ska få plats nu =) men det löser sig nog!

Nu ska ja ta och kasta in karln i duschen så han blir klar snart så ska ja ladda kaffebryggaren =)

GRATTIS JOHN!!




Hejsvej!!


bakat


Skrivet: 2009-11-18 » Tid: 14:37:02 » Allmänt


Då har man bakat lite kanel och vanilj bullar till imorn! kul och baka ju det borde man göra oftare =) älskling har städat upp ute på verandan så nu är allt borta inför vintern så nu får de komma hur mkt snö det vill!
Ska följa med syster till hedemora nu på loppis =) får se om man gör nått shabby chic fynd =)
ikväll blir de massa tv spel och lite cider :P ska bli riktigt kul!

puss o hej!

Ni som kommer imorn får smaka på dessa godingar :p

                                               
 


morgonpromenad


Skrivet: 2009-11-18 » Tid: 10:23:24 » Allmänt


Idag närälskling stack till gymmet så tog jag och Alliz en lång skogspromenad. Så nu är vi lika trötta både hon och jag =) men va lerigt och vattnigt och jävligt de va i skogarna =) hehe Alliz såg ut som en riktig skitgris när vi kom hem =) Idag står det köra skit till tippen på dagsschemat. Ikväll blir det lite wii spelande med fiffi, tjoppe och Tias. kanske åker et ner någon cider med? vem vet? haha är man långledig så är man =)

ha en bra onsdag folket =)

här kommer lite bilder från skogen...






städdag


Skrivet: 2009-11-17 » Tid: 16:50:40 » Allmänt


Idag har ja och älskling städat ur våra garderober och kastat massa kläder som vi inte använder =) så nu får man plats med lite nya kläder, fortsatte sedan att rensa ur gästrum + alla andra garderober och vråer där man oftas bara kastar in saker =) så nu känns de bra! Vi ska fortsätta imorn och ta in grillen m.m inför vintern och städa lite tills på torsdag när vi ska ha inredningsparty här =)

Ikväll kommer Fiffi och Tjoppe hit på lite mat! sen ska ja o älsko kolla film och mysa lite! är helt slut efter denna dag =) nu blir de en dusch sedan sätta igång med maten, fläskfile och potatisgratäng står på menyn idag=)

Heddå heddå...


Lååångledig!!


Skrivet: 2009-11-16 » Tid: 19:53:45 » Allmänt


Det är så jävla underbart =) har redan hunnit med att träffa Frida och lille Alvin i morse och sedan så var ja ut och gick med Martina och lilla Isabell (hon var helt underbart söt) sedan var jag och älko och handla lite mat och frukost så åkte vi och gjorde pizza bullar =) Det blev skit gott!! Ikväll ska vi hitta på nå med Fiffi och Tjoppe men vet inte vad än =) men nått kommer vi på, kan nog kanske bli en spelkväll =)

Imogon ska vi rena ur garderober och gästrummet och ja ska rensa ur mina lådor i köket och sortera upp lite viktiga papper, känns som allt är en endaste rösra just nu =) Vi ska även baka bullar imorn tills vi ska ha ett heminredningsparty här hemma på torsdag kl 19 så du/ni som vill komma får jätte gärna göra det =)

Ne nu ska ja föna håret och ringa o kolla om fifflan svimmat i duschen eller nått =) ha en trevlig måndagskväll alla underbara typer därute =)






Dom bästa <3


12 timmarspasset nr. 1 avklarad


Skrivet: 2009-11-14 » Tid: 20:05:08 » Allmänt


and 1 to go =) sen är man LÅÅÅÅÅÅÅÅNG ledig =) säjtan in heaven va skönt de ska bli =) vat massa roliga saker ja ska hitta på =) har kört bort 40 jävla hammar idag oxå helt själv! stor jävlar dessutom! fy fan va drygt med bossen lät nöjd iaf så de ärväl bra! imorn ska ja beta av alla lådor med kronor men de går nog fort är mest bara småskit. ska komma ihåg att ringa och väcka Nonne imorn med så hon hinner upp till stallet =)

Måste bara skriva att VERONICA du gör sjuuukt god smörgåstårta! fick en bit av dongen nu så blev ett perfekt kvällsmål =)

nu ska ja kika film sen sova! hoppas de går bättre att somna ikväll än igår!

ha en fortsatta trevlig helg så ska ja njuta åt er när ja är ledig nästa vecka och ni arbetar o sliter =)

hejjpa....


Hoho


Skrivet: 2009-11-12 » Tid: 23:32:10 » Allmänt


här är väldans dåligt uppdaterat men jobbar dryg vecka nu så hinner inte med så mkt bloggande. har iaf jobbat halvtid av denna vecka! bara 32 timmar kvar att jobba tills på söndag! sen blir ja ledig en hel vecka! fattar knappt att de är sant, har inte varit de sen i början av augusti =) eftersom ja fick gå dagtid i början =) men nu så jävlar ska ja göra massa skoj nästa vecka. ska även försöka gå ut o jobba lite övertid!

nu ska ja glo lite tv sen gosa kudde!!

Jenny o Texas jag saknar er!!!

puss o natti natt

dag 1 avklarad


Skrivet: 2009-11-10 » Tid: 00:02:58 » Allmänt


av drygveckan =) bara 56 timmar kvar att arbeta denna vecka =) ha rså jävla cp ont i benen..mvet ine vad ja lyckats med? känns som växtvärk nästsn men de kan de ju inte vara =) hoppas de gått över tills imorn =) här i sängen ligger älskot o alliz o snarkar för fullt =) själv ska ja nog gå upp och hämta nån bra film att kika på, lite svårt att varva ner när man går eftermidda. men slår man på en film så borde man ju somna? kanske skulle ta en macka oxå? känner mig lite hungrig =)
japp de får de bli!

natti natti


Hemma igen


Skrivet: 2009-11-09 » Tid: 09:23:18 » Allmänt


Igår kom vi hem från linköping =( Har haft en super duper underbar helg! så skönt och komma iväg och få träffa jenny och texas! har hunnit mysa massor med honom! (han lär ju tröttna på mig snabbt) =) Men vi rullade hemåt ganska tidigt igår innan de blev mörkt och innan all trafik började rulla! Har tagit massa kort men lägger inte ut alla här utan bjuder bara med mig av några =) Nu längtar ja bara tills dom komma hit och hälsar på! sak leta jobb och bostad åtdem här ist så dom inte ska bo så långt borta =) Iafalla så kom vi ner i fredags (det ligger neråt va?) då hade andreas lagat middag så vi käkade och drack lite vin (va underbart gott) sedan kollade vi på idol! Varför i hela helvete åkte inte eddi ut för? han var ju sopkass! men men som tur va så åkte inte mariette iaf! =) på lördagen åkte in till ikano (tror ja de hette) som är nå köpcentra! hittade lite på ikea och köpte ett gosedjur till texas (en råtta) =) sen fick ja ett på vinterstölvar av älskot oxå! Du är underbar hjärtat <3
sen när vi kom hem så kom jennys bror jimmy och hans tjej förbi på en fika. jätte trevligt att träffa dom, sen blev de en slappdag och de va skönt! vi kollade film och beställde pizza från onlinepizza = Supercoolt =) sen blev det körslaget! på söndag kom petter förbi (gudfadern) så då hann vi träffa honom en liten sväng innan vi skulle åka hemåt. nu är man tillbaka i vardagen igen, och känns som man varit på semester! är helt utvilad=underbart!

Idag blir de jobba eftermiddag ända fram till fredag sen två snabba tolvtimmar pass lör-sön sedan lång ledig!! har inte varit de sen i augusti eftersom ja gått dagtid =) ska bli härligt! men lär nog ut och försöka jobba ihop 12 timmar komp tills vi ska på pixies dop =)

idag blir de en långpromenad med alliz strax sedan kolla på VBÅ sen laga lite mat sen till jobbet!
Här kommer bilderna ja lovat!

ha en toppen dag!










sista nattskiftet - check!


Skrivet: 2009-11-06 » Tid: 06:53:13 » Allmänt


då har man gjort sista nattskiftet med bravur =) vid två tiden inatt drog gamla målningen sin sista suck och gick i den eviga vilan- förhoppningsvis! ingen blir gladare än mig när den rivs =)

Idag sticker vi till linköping! får se om ja bloggar något därifrån!
annars - HA EN TREVLIG HELG!

nu- en bra film i sängen tills man somnar =)

nattinatt lr god morgon kanske?? beror på hur man ser på de


update!


Skrivet: 2009-11-05 » Tid: 16:26:12 » Allmänt


kollade igenom bilderna ja fått av FIFFLAN från bröllopet och möhippan och hittade två über snygga kort på mig och min BFF Veronica så dom bjuder ja på här på bloggen =) haha btw bilderna är från en fest hos Fiffi och Tjoppe tror ja





kan titta på dem i timmar och skratta lika mkt varje gång =) haha

droppdroppdropp


Skrivet: 2009-11-05 » Tid: 14:49:00 » Allmänt


Så låter kranen i köket, skit irriterande =) men men, idag står packning högt upp på listan, efter de lite stadning och matdosa m.m sedan jobbet. Sen får vi äntligen åka till Linköping! Ska bli så underbart!! Blir att ta bilen ner för det vart billigare än med tåg =) haha sjukt de där, man tycker ju de borde vara billigare med tåg men men...
Har sovit som en stoch idag! så idag är man utvilad som en prinsessa =) ska fixa allt inför morgon dagen sen ska ja o Alliz ut och leka i snön =) blev som ett litet barn när ja upptäckte att de va  snö ute när ja vaknade =)

Och jag har inte hittat sladden till kameran än heller så har inte hunnit fått ut nå maskerad bilder heller!
men ja lovar att de kommer!

Vet inte om ja kommer blogga under helgen men om inte så vill ja bara säga att söndag kommer bli en bradålig dag!

1.Pappas årsdag
2.Fars dag -  den dagen borde man få ta bort när en pappa avlider
3. Våran förlovningsdag <3

får se hur känslorna beter sig, blir ja ledsen så blir ja men är ja glad så är jag!

nej nu ska jag börja packa! påmed lite bra musik så går de fort =) lär slå in en till present oxå =)

puss o hej!

Ha en toppen helg oxå för hinner nog inte blogga nå imorn!!




Texas! snart får vi äntligen träffas!!


sick and tierd


Skrivet: 2009-11-04 » Tid: 18:23:05 » Allmänt


orkar inte skriva ett skit, är så jävla trött idag.....


tisdag


Skrivet: 2009-11-03 » Tid: 17:16:24 » Allmänt


idag är de tisdag och tre nattskift återstår på schemat innan ja får åka och träffa Jenny, Andreas och TEXAS!! längtar som en toka =) vill åka nu på en gång. eller nja nu är fiffi här och vi lagar lite god mat som vi fyra ska äta tillsammans sen kolla på de sista två johan falk filmerna. men efter de skulle ja vilja åka =) har inte gjort så mkt idag mer än att sova och tvätta lite så man har nå kläder att ha med till linköping =) ska slå in lite presenter någon dag oxå =)

nej nu ska ja hjälpa fifflan i köket igen!

ha en toppen dag!

see ya fuckers !!!

<3<3<3<3<3

snabb update


Skrivet: 2009-11-02 » Tid: 20:38:51 » Allmänt


blir ett kort och snabbt inlägg, har inte hunnit med att skriva så mkt idag. sov till kl 14 sen åkte vi till avesta och handlade lite bildelar till opeln sedan inhandlades lite mat för veckan, efter vi kommit hem med matvaror så åkte vi till fiffi o tjoppe på mat o fika. kom nyss hem, har packat väska så snart ska ja hämta fiffi så ska vi jobba nattskift på atlas och göra de osäkert =)

får bli mer uppdaterat imorn om ja orkar/hinner!

heddå heddå

yesterday


Skrivet: 2009-11-01 » Tid: 12:53:50 » Allmänt


hade en svin kul dag/kväll igår tills ja fick migrän,, men men så kan de bli vill iaf tacka alla som var med igår =) hittade tyvärr inte sladden till kameran så får lägga ut maskerad bilderna sen, har dessutom en rolig film som ja ska lägga ut sen när veronica lärt mig hur man lägger ut filmklipp på bloggen =) idag när ja vaknade (fick sovmorgon eftersom ja ska jobba natt) så hade älsklingen städat och gjort rent hela huset. han är bara för underbar!! Och ikväll ska ja jobba natt med mitt älskade skift lag =) ska bli så jäkla skoj!! Ska hämta frida vid tåget kvart över fem oxå =)

nej nu ska ja surfa vidare sen vara lite social med tias och emma som är nyförlovade =) GRATTIS till er!

Här kommer de lovade bilderna på lille Alvin =)

 Alvin i min famn

 Alvin i nickos famn

 Alvin med sin stolta pappa

 Alvin med sin mamma


nu ska ja fortsätta vara social här hemma!

ha en toppen söndag!!