biljakten fortsätter..


Skrivet: 2010-05-17 » Tid: 12:59:16 » Allmänt

letar fortfarande bil, håller på att bli tokig av att inte ha någon bil så hoppas verkligen ja hittar en snart! Har iaf mailat på några idag får se om ja får nå bra svar =)

Idag när vi åkte till avesta så va det en bil framför oss som tvärnitade så häll på att bli en jävla krock av alla bilar som åkte framför och bakom oss,, sen när vi var på willys och handlade så ringde syrranoch berättade att de va en olycka som inträffat på skogen mellan avesta och norberg så vi tog vägen över avesta hem så vi slapp stå i köer, när vi kom hem så kollade vi på wighnews och såg att det var en arbetsplatsolycka på skogen därför de var stopp i trafiken. Vi trodde nästan de va en olycka efter allas inbromsning men de var de inte. Tur va iaf att vi fick reda på de så vi slapp stå i bilköer!

Har jobbat halva drugveckan nu, har bara 4 nätter kvar nu att jobba sen är man ledig lite i helgen iaf! sen ska ja ut två övertidskift mån och tis, sen ledig onsdag med fullspäckat schema =) sen jobbar ja två eftermiddagar tors och fredag sen p+å lördag åker jag och älsko på kryssning =) ska bli så skönt att komma iväg bara vi två och äta o dricka gott =) tog ledigtpå måndag sen jobbar ja tis och onsdag igen sen på torsdag åker vi på AC/DC =) ska bli så sjukt kul!! vilket röj de kommer bli =) sen är det bara en natthelg kvar att jobba sen är man ledig en HEL vecka och är HEMMA =)haft haft oturen att vara borta mina två senaste långledigheter så ska bli skönt att få vara hemma nu! känns som man inte hinner med nå här hemma när man bara är borta och jobbar hela tiden!

Nej nu ska ja och alliz ut i solen igen =)
Ha en toppen dag allihopa!!
Kram kram



Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

URL/Bloggadress:

Kommentar: