Hemma igen


Skrivet: 2009-11-09 » Tid: 09:23:18 » Allmänt

Igår kom vi hem från linköping =( Har haft en super duper underbar helg! så skönt och komma iväg och få träffa jenny och texas! har hunnit mysa massor med honom! (han lär ju tröttna på mig snabbt) =) Men vi rullade hemåt ganska tidigt igår innan de blev mörkt och innan all trafik började rulla! Har tagit massa kort men lägger inte ut alla här utan bjuder bara med mig av några =) Nu längtar ja bara tills dom komma hit och hälsar på! sak leta jobb och bostad åtdem här ist så dom inte ska bo så långt borta =) Iafalla så kom vi ner i fredags (det ligger neråt va?) då hade andreas lagat middag så vi käkade och drack lite vin (va underbart gott) sedan kollade vi på idol! Varför i hela helvete åkte inte eddi ut för? han var ju sopkass! men men som tur va så åkte inte mariette iaf! =) på lördagen åkte in till ikano (tror ja de hette) som är nå köpcentra! hittade lite på ikea och köpte ett gosedjur till texas (en råtta) =) sen fick ja ett på vinterstölvar av älskot oxå! Du är underbar hjärtat <3
sen när vi kom hem så kom jennys bror jimmy och hans tjej förbi på en fika. jätte trevligt att träffa dom, sen blev de en slappdag och de va skönt! vi kollade film och beställde pizza från onlinepizza = Supercoolt =) sen blev det körslaget! på söndag kom petter förbi (gudfadern) så då hann vi träffa honom en liten sväng innan vi skulle åka hemåt. nu är man tillbaka i vardagen igen, och känns som man varit på semester! är helt utvilad=underbart!

Idag blir de jobba eftermiddag ända fram till fredag sen två snabba tolvtimmar pass lör-sön sedan lång ledig!! har inte varit de sen i augusti eftersom ja gått dagtid =) ska bli härligt! men lär nog ut och försöka jobba ihop 12 timmar komp tills vi ska på pixies dop =)

idag blir de en långpromenad med alliz strax sedan kolla på VBÅ sen laga lite mat sen till jobbet!
Här kommer bilderna ja lovat!

ha en toppen dag!










Veronica

men guud va söt han är! å vad mycket hår! :D supersöt !



men halå va, onlinepizza? vafän! varför har dom inte uppfunnit sådant här?!?!? ;D

Skrivet: 2009-11-09 Tid: 13:47:10
URL: http://sstromberg.blogg.se/
jenny

Gud vilken liten skönhet :D FIna ni är

Skrivet: 2009-11-09 Tid: 17:14:41
URL: http://iglooglass.blogg.se/
Erika

Va söt han var lilla killen! :)



BTW. Finns ju faktiskt online pizza i Fagersta. ;)

Skrivet: 2009-11-09 Tid: 20:14:05
URL: http://zeddan.blogspot.com

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

URL/Bloggadress:

Kommentar: